De economische kringloop van onze maatschappij leidt dagelijks en wereldwijd tot grote hoeveelheden afval. In dit afval bevinden zich ook waardevolle resources voor de toekomst. Omdat grondstoffen steeds schaarser en daardoor ook steeds duurder worden, zijn veel bestanddelen van ons vermeende afval geschikt als recyclebare stoffen voor de toekomst.

Dit vraagt om geïntegreerde, intelligente afvalmanagementconcepten die geschikt zijn om behalve restafval recyclebare materialen gescheiden in te zamelen voor hergebruik van recyclebare materialen. SSI Schäfer heeft bij de ontwikkeling van nieuwe afvalverwerkingssystemen baanbrekend werk verzet en nieuwe normen gesteld.

Voor onze klanten ontwikkelen we wereldwijd systeemoplossingen naar behoefte, waarmee de afvalberg wordt verkleind en die het algemene welzijn verhogen. Oplossingen die zich voor het milieu en onze opdrachtgevers terugbetalen: want uit afval dat goed wordt georganiseerd, kunnen recyclebare stoffen worden gehaald.

Uit gescheiden afvalverwijdering kunnen recyclebare stoffen worden gewonnen, die via een uitgekiend kringloopproces kunnen worden gerecycled. Zo wordt een afname van het afvalvolume met meer dan 70% mogelijk gemaakt.  

Meer informatie en persoonlijk advies:
Meer informatie en persoonlijk advies:

Bel ons direct :

026-376 00 10

Wij denken graag met u mee!

Aanvraag per e-mail

Ons brede productassortiment:

Select country

Close