Hoe solliciteer ik?

Stuur uw sollicitatiebrief bij voorkeur via e-mail aan een onderdeel van de Schäfer groep waar een positie vacant is die voldoet aan uw belangstelling of u aanspreekt. Op die manier kunnen wij uw sollicitatie zo snel mogelijk in behandeling nemen.

Uit welke documenten moet een sollicitatie aan uw onderneming bestaan?

Een sollicitatie moet bestaan uit een relevante brief met curriculum vitae en getuigschriften. Ook diploma's en extra kwalificaties, zoals talenkennis en een foto zijn altijd welkom.

Zijn de vacatures in de jobportal nog vacant?

Onze vacatures zijn altijd actueel. Zodra wij een geschikte sollicitant hebben gevonden, verwijderen wij wij de vacature uit onze jobportal.

Kan ik van te voren rechtstreeks met iemand van de betreffende afdeling spreken?

Neem uitsluitend contact op met de personeelsafdeling van de betreffende onderneming, aangezien deze de coördinatie uitvoert. In het kader van een sollicitatiegesprek zult u ook kennis maken met de betreffende afdeling. 

Vergroot ik mijn kansen door met SSI SCHÄFER te bellen?

Als u vragen hebt over ons actuele vacature-aanbod, kunt u altijd met de desbetreffende contactpersoon van de personeelsafdeling bellen. Dit heeft echter geen invloed op de beoordeling van uw sollicitatie.

Kan ik na een afwijzing opnieuw solliciteren?

Ja, dat kan, mits het een ander functieprofiel betreft. Wij verzoeken u in dat geval ons uw sollicitatiebrief met bescheiden opnieuw te doen toekomen. Onze personeelsafdeling controleert echter ook uw mogelijkheden binnen andere onderdelen van ons bedrijf. 

Kan ik ook een open sollicitatie sturen?

 

Als u een voorstelling van een mogelijk takenpakket hebt en de intentie hebt om beroepsinhoudelijk en persoonlijk ons team te versterken, is uw sollicitatiebrief ook zonder een concrete vacature altijd welkom.

Select country

Close