SSI SCHÄFER – een toonaangevend adres
voor aantrekkelijke werkplekken.

Onze ondernemingsgroep telt wereldwijd tot de toonaangevende aanbieders van intralogistiek. Ons productaanbod omvat ultradynamische magazijn- en logistieke systemen, hypermoderne werkplaats-, bedrijfs- en kantoorinrichtingen alsmede innovatieve producten op het gebied van afvaltechniek en recycling. SSI SCHÄFER staat voor topkwaliteit binnen de logistieke branche. Daarom verbeteren wij onze technologieën onafgebroken. De verbreding van onze wereldwijde verkoopactiviteiten, klantgerichte flexibiliteit en ons streven naar een duurzame samenwerking, zijn voor ons vanzelfsprekend: deze eigenschappen vormen de basis voor ons succes. En deze basis vormt een garantie voor langdurige relaties met onze klanten, leveranciers en toekomstgerichte medewerkers.

Meer dan 8.000 medewerkers zijn verantwoordelijk voor de vooruitgang van onze ondernemingsgroep – op meer dan 50 locaties en in 16 eigen productievestigingen wereldwijd.

Al meer dan 70 jaar is het ons streven om de verwachtingen van onze klanten niet alleen te vervullen, maar om deze waar mogelijk te overtreffen. Ondanks onze indrukwekkende internationale expansie is een ding altijd hetzelfde gebleven: wij vormen een familiebedrijf en willen dit ook in de toekomst blijven. Dit staat ook in tijden van globalisering voor garant voor continuïteit en duurzaamheid.

Meer informatie over onze onderneming vindt u in het portret

 

Meer informatie en persoonlijk advies
Meer informatie en persoonlijk advies

Bel ons direct:
026 - 363 57 50

Of mail naar:
info@ssi-schaefer.nl

Wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Select country

Close