SSI SCHÄFER is één van de grootste aanbieders van logistieke oplossingen wereldwijd met meer dan 900 IT-medewerkers en meer dan 1500 geïnstalleerde systemen.

Kiest u voor de logistieke software van SSI SCHÄFER voor opslag- en procesoptimalisatie, dan kiest u voor de zekerheid van een gegarandeerde efficiënte oplossing op maat.  Als softwarefabrikant en systeemintegrator zijn we ons er immers van bewust dat de software als middel altijd het doel moet dienen om de efficiency van onze klanten te verhogen.

Wij zoeken als uw partner altijd naar een softwareoplossing op maat, waarmee wij u een duurzaam en bevredigend logistiek proces binnen uw onderneming kunnen bieden. Als basis daarvoor vormt onze procesmatige knowhow en de kennis van specifieke branche-eisen.

Met de logistieke software WAMAS en SAP van SSI SCHÄFER kunt u al uw magazijntaken – ongeacht of deze handmatig, automatisch of semiautomatisch worden uitgevoerd – aansturen. Hierdoor bieden wij u een totaalpakket, waarbij wij met onze logistieke software alle niveaus van een magazijn kunnen afdekken.

Logistieke processen optimaliseren
Meer informatie en persoonlijk advies
Meer informatie en persoonlijk advies

Bel ons direct:
026 - 363 57 50

Of mail naar:
info@ssi-schaefer.nl

Wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Alles in één oogopslag
Title Brochure

Select country

Close