SAP logistieke software van SSI SCHÄFER vormt een complete en geïntegreerde totaaloplossing voor het beheren en besturen van uw goederenstromen.  SSI SCHÄFER begeleidt u volledig binnen de complete logistieke keten. Dit betekent ook de ontwikkeling en implementatie van een optimale op maat gesneden SAP-magazijnoplossing volgens uw individuele eisen en voorstellingen.

Ons dienstenaanbod

  • De zekerheid van een logistieke totaaloplossing van een gecertificeerde  SAP-Partner
  • Kennis van en ervaring met manuele én volledig geautomatiseerde magazijnen
  • Kennis van en ervaring met SAP-Modules LES/TRM en EWM
  • Oplossen van eenvoudige én complexe taken
  • SAP-oplossingen voor het MKB én voor wereldspelers
  • Uitgebreide consultancy bij de planning en implementatie van uw Logistiek-IT
  • Behandeling van aanverwante processen
  • Analyse van de effecten van aangrenzende ERP-modules

Gecertificeerde SAP-partner

Als gecertificeerde SAP-partner begeleiden wij u bij de keuze, invoering en ingebruikname van uw SAP-oplossing. Voor elk project wordt objectief bepaald welke functies binnen het SAP WMS kunnen worden uitgevoerd en welke eventuele aanvullende taken door het SSI Schäfer Warehouse Control System (WCS) of Material Flow Control System (MFCS) moeten worden vervuld, om zo te komen tot een meest economische en bedrijfszekere implementatie van de benodigde functionaliteiten bij de nieuwbouw of ombouw van het (geautomatiseerde) logistieke proces binnen de onderneming.

Uw succes is ons succes

SSI SCHÄFER begeleidt u op uw individuele weg naar succes en door alle projectfasen en ook daarna nog. Uw succes is ons succes. Daarbij is het niet van belang of u uw uitdaging met een handmatig of een geautomatiseerd magazijn wilt aangaan.

360° blik

SSI SCHÄFER combineert voortreffelijke knowhow en jarenlange ervaring met een grondige kennis van processen. De combinatie van onze plannings-, ontwikkel- en realisatiecompetentie wordt verder aangevuld door oplossingsgerichte SAP-consulting.

Dat betekent voor u topprestaties in elk opzicht dankzij een horizontale en verticale integratie van logistieke oplossingen binnen uw SAP-systeem waarbij rekening wordt gehouden met uw IT-strategie.

Grafik 360°
Uw Contactpersoon!
Uw Contactpersoon!

Andreas Simon
Head of SAP Consulting
+49 9334 979 - 5432

Contactformulier

Uw Contactpersoon!
Uw Contactpersoon!

Martin Fröschl
Team Leader SAP Projects
+49 9334 979 - 146

Contactformulier

SAP Partner Logo
Brochures downloaden
Brochures downloaden
Filmpresentatie
Voccolect und Warehouse Logistics Logos

Select country

Close