Dankzij de strategische samenwerking met MoTuM NV heeft SSI Schäfer zijn productportfolio van automatisch geleide voertuigen (AGV’s) gecompleteerd. Beide organisaties bieden unieke innovatieve oplossingen op het gebied van zwermintelligentie en decentraal gestuurde technologie.

De partners SSI Schäfer en MoTum bieden:

  • een uitgebreid AGV-productportfolio
  • optimaal gestuurde en verbonden logistieke oplossingen
  • perfect afgestemde picking strategieën
  • een modulair en flexibel ontwerp
  • de mogelijkheid voor integratie en aansluiting op uw bestaande systemen
  • toegankelijk, zorgvuldig transport met een hoog niveau van persoonlijke veiligheid

 

 

 

 

 

Innovatieve decentraal gestuurde technologie

Automatisch geleide voertuigen zijn ontworpen voor alle orderverzamelstrategieën en kunnen eenvoudig worden gekoppeld aan andere logistieke systemen: van eenvoudige oplossingen voor intern transport volgens het principe goederen-naar-persoon tot volledig geautomatiseerde orderverzamelsystemen. De brede selectie van automatisch geleide voertuigen kunnen kleine transporthulpmiddelen, rolcontainers en pallets vervoeren.

Het assortiment omvat automatische vorkheftrucks , reachtrucks en smallegangentrucks. Dankzij het complete productportfolio van beide bedrijven, kan SSI Schäfer oplossingen op maat bieden voor alle AGV-wensen. Met behulp van zwermintelligentie kunnen de AGV’s met elkaar communiceren en zichzelf aansturen om taken efficiënt uit te voeren.

Een overzicht van het AGV productportfolio vindt u op de website van de firma MoTuM NV.

SSI Schäfer en MoTuM NV hebben reeds tal van grootschalige , internationale projecten met automatisch geleide voertuigen geïmplementeerd. Kijk voor het complete AGV-aanbod op de website van MoTuM NV.

  • Van eenvoudige oplossingen voor intern transport volgens het principe goederen-naar-persoon tot volledig geautomatiseerde orderverzamelsystemen
  • Met behulp van zwermintelligentie kunnen de systemen met elkaar communiceren.
Meer informatie en persoonlijk advies
Meer informatie en persoonlijk advies

Bel ons direct:
026 - 363 57 50

Of mail naar:
info@ssi-schaefer.nl

Wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Overzicht
Overzicht

Select country

Close