Hoogbouwstellingsysteem van SSI Schäfer

Als internationale leverancier van automatische magazijnsystemen staan wij overal voor u klaar waar u uw bedrijfsinterne logistieke keten tegen optimale kosten en op efficiënte wijze wilt vormgeven. Met technische prestaties, machines, opslag- en besturingstechniek uit één hand en een eigen IT- en software-ontwikkeling zorgen wij ervoor dat alle componenten optimaal op elkaar zijn afgestemd.

Onze innovatieve, automatische magazijnkranen maken snelle materiaaltransporten en een maximale bereikbaarheid mogelijk. Voor welke uitdagingen u ook staat: SSI SCHÄFER vindt ook voor uw situatie altijd concepten en oplossingen voor automatische magazijnsystemen.

Regalbediengeräte - Die Vorteile
  • Perfekter Raumausnutzung durch niedrige Anfahrmaße
  • Optimierte Umschlagsleistung durch angepasste Dynamik und Antriebsvielfalt
  • Wartungsfreundlichkeit durch den Einsatz hochwertiger Maschinenelemente
  • Kurze Montagezeit durch kompakte Baugruppen und vorinbetriebgenommene Regalbediengeräte
  • Anpassung an Ihre Ladungsträger durch zweckbestimmte Lastaufnahmemittel

Dankzij het modulaire ontwerp kan elke oplossing van SSI SCHÄFER klantspecifiek en op locatie worden aangepast – ongeacht of het een nieuw project, een integratie binnen een bestaand project of een modernisering betreft.

Technologiecentrum van SSI Schäfer
Duurzaamheid proefondervindelijk vastgesteld

Alle machines en componenten van SSI SCHÄFER worden in het eigen technologiecentrum in Giebelstadt op een oppervlak van meer dan 4.500 m² aan intensieve detail- en duurzaamheidstests onderworpen en permanent doorontwikkeld.

Zo controleren wij of onze producten voordat ze op de markt worden gebracht, over onderdelen beschikken die slijtvast zijn en optimaal op de markteisen zijn afgestemd.

Wanneer u belangstelling hebt, kunt u altijd een bezoekje brengen aan ons technologiecentrum en u daar zelf een indruk vormen van de omvang van ons aanbod en de capaciteit van onze automatische magazijnsystemen.

 

Broschüren Download
Broschüren Download
Onze branche-referenties

Select country

Close