Wanneer u in uw traymagazijn de overslagcapaciteit wilt optimaliseren, biedt het Schäfer Tray System (STS) u voordelen: met STS kunnen meer stellingkranen boven elkaar worden geplaatst. De trays worden via STS-liften in de stelling gereed gesteld. Een extra tijdsbesparing levert ons STS op doordat niet, zoals bij traditionele stellingbedieningsapparaten, onder de trays wordt gereden, maar de trays door middel van een grijp- en trekinstallatie worden verplaatst.

Door een strategische structurering van de afzonderlijke componenten is het STS een uitgesproken dynamisch en efficiënt systeem voor uw traymagazijn dat voor u een extreem hoge overslagcapaciteit mogelijk maakt.

Schäfer Tray System voor het traymagazijn
Flexibiliteit eenvoudig mogelijk gemaakt

Als onderdeel van ons Schäfer Case Picking (SCP) systeem worden door middel van speciale lifttechniek een of indien nodig meerdere cases van de trays afgenomen, gedetailleerd en weggevoerd.

De stellingkraan maakt een veilig transport mogelijk waarbij de beschikbare ruimte optimaal wordt benut. De transporthulp dient om de kraan naar de juiste locatie te transporteren en daar direct in de rails te installeren, zonder dat hiervoor zware montagehulpen nodig zijn.

Bij onderhoud- of storingen kan een "vervangend STS" in bedrijf worden gesteld. Hierdoor worden lange uitvaltijden voorkomen.

Brochures downloaden
Brochures downloaden
  • Schäfer Tray System>>PDF
  • SSI SCHÄFER Automation>>PDF
Case Study

Select country

Close