Met de Fulfilment Factory gaan het verwerken van zendingen voor zowel filialen als webwinkelbestellingen (multi-channel) prima samen in één geïntegreerd orderverwerkingsproces. Tot nu toe beschouwen veel grootwinkelorganisaties beide stromen als onverenigbaar om productiviteitsproblemen te voorkomen, maar de Fulfilment Factory laat zien dat het anders kan.

De Fulfilment Factory is gebaseerd op modern hangbaansysteem met RFID-geschikte dragers. Hiervoor biedt SSI Schäfer verschillende dragers die tegemoet komen aan een breed scala aan producten.

modern hangbaansysteem

Efficiënte distributie voor verschillende producten:

  • Kleding en schoenen
  • Speelgoed
  • Kleine elektronica
  • Kantoorartikelen
  • Cd’s en dvd’s
  • Cosmetica
  • Medicijnen
Sorter für hängende Ware

De Fulfilment Factory slaagt erin om bestellingen te verwerken met de juiste hoeveelheid en in de juiste volgorde. Kostenefficiënt. Bovendien kan het systeem de bestellingen makkelijk sorteren en bufferen.

De basis van de Fulfilment Factory is een hangbaansysteem voor het sorteren van hangende kleding. Behalve kleding is het mogelijk om er speciale tassen en smalle, verticale orderverzamelbakken aan te hangen, die automatisch aan de onderkant kunnen worden geleegd. Hierin leggen medewerkers enkelstuks verpakte producten. Aansluitend volgt automatisch het sorteerproces in twee of drie stappen en gaan de gesorteerde stukken in de juiste volgorde en gerangschikt per zending naar een paktafel. Daarmee is het mogelijk om zowel batchpicking, productsortering als verzendklaar maken in één vloeiend proces onder te brengen volgens het principe goederen-naar-man. En dat dus voor zendingen die bestemd zijn voor verschillende verkoopkanalen.

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze brochure. Neem rechtstreeks contact met ons op of stuur ons een bericht zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden. We nemen graag de tijd om u te informeren over het concept Fulfilment Factory.

Meer informatie en persoonlijk advies
Meer informatie en persoonlijk advies

Bel ons direct:
026 - 363 57 50

Of mail naar:
info@ssi-schaefer.nl

Wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Multi channel distribution
Details over Fulfilment Factory

Select country

Close