Kies voor Schäfer Case Picking wanneer u uw distributielogistiek in de levensmiddelenbranche wilt optimaliseren. Met Schäfer Case Picking kunt u uw filialen efficiënt en automatisch voorzien, want SCP staat voor meerwaarde en meervoudig.

Dankzij de geautomatiseerde processen minimaliseert u uw personeelskosten en verhoogt de leversnelheid. U vermindert daardoor breuk en warenverlies – en daarmee verbonden retouren – dankzij het computergestuurde, volume- en statica-geoptimaliseerde palletiseren door middel van robottechnologie. En u reduceert uw energie- en vrachtkosten dankzij een maximale benutting van de vrachtruimte.

Dankzij de verpakkingssoftware voor volumegeoptimaliseerde, stabiele en filiaalbestemde verpakkingsvorm bent u dus in staat om met Schäfer Case Picking efficiënter en tegen geringe integrale kosten te werken.

  • Case Picking van SSI Schäfer voor de levensmiddelenindustrie.
Complete automatisering als totaal concept

Ons permanente volautomatische SCP-concept voor uw op tableaus gebaseerde producteenheden omvat alle fasen vanaf de goederenontvangst tot de goederenverzending:

  • De handmatige of geautomatiseerde toevoer vanuit het voorraadmagazijn (op basis van heftrucks of stellingbedieningsapparaten)
  • Het geautomatiseerde depalletiseren van de fabrikantpallets in losse lagen
  • De automatische tijdelijke opslag van de tableaus in hoogdynamische buffersystemen
  • Het automatisch orderverzamelen en volgordebepaling van de afzonderlijke producten in overeenstemming met de indeling van het betreffende filiaal (cases)
  • Het automatisch palletiseren en het beveiligen van de pallets (pallets of rolcontainers)

Daarbij werkt ons innovatieve optische controlesysteem zonder extra aanduidingssystemen, zoals barcode of transponder en worden u verdere kosten bespaard.

Meer informatie en persoonlijk advies
Meer informatie en persoonlijk advies

Bel ons direct:
026 - 363 57 50

Of mail naar:
info@ssi-schaefer.nl

Wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Brochures downloaden
Brochures downloaden
  • Schäfer Case Picking>>PDF
  • SSI SCHÄFER Automation>>PDF
Produkt-Video
Case Study

Select country

Close