SSI Robo-Pick is de eerste, volledig automatische picking-cel die naadloos in bestaande magazijnarchitecturen kan worden opgenomen en meer dan 2.000 picks per uur uitvoert. Hiervoor hoeven de te verzamelen artikelen niet meer te worden geteacht, dat wil zeggen afzonderlijk met hun eigenschappen en uiterlijke kenmerken worden voorgeprogrammeerd. Evenmin hoeven de artikelen nog op een specifieke plaats te worden opgeslagen.


  • Pickautomatisering dankzij SSI Robo-Pick

Tot dusver zijn alle pogingen tot een pick-automatisering met robottechniek vanwege de ontbrekende flexibiliteit van de beeldverwerking mislukt. Dankzij een innovatieve combinatie van 3D-procedé en 2D-beeldverwerking heeft SSI SCHÄFER en technologische doorbraak geforceerd.

De SSI Robo-Pick beeldverwerking wordt noch door meerlaags en dwars liggende producten, noch door gitzwarte artikelen, ronde producten of asymmetrische en dwarse verpakkingen verstoord. Hierbij moet worden vermeld dat de afzonderlijke producten op geen enkele wijze zijn voorgeprogrammeerd of dat hun eigenschappen moeten worden ingevoerd. Om ervoor te zorgen dat de juiste artikelen bij de klant belanden, gebruikt de SSI Robo-Pick de in elk geautomatiseerd magazijn reeds aanwezige koppeling van ladingdrager en artikel. Aan elke doos, elke tableau en elke bak – dus ook de ladingdrager – is altijd een artikel toegewezen.

Hierdoor realiseert SSI SCHÄFER niet alleen een technologische doorbraak, maar vooral een tot dusver ondenkbare prijs-kwaliteitverhouding. En dat is bij SSI SCHÄFER met name van belang: innovaties die zich duurzaam en snel terugbetalen.

  • Meer dan 2.000 picks / uur
  • Snelle return-on-invest
  • Hoge orderverzamelkwaliteit
  • Korte doorlooptijden van opdrachten
  • Ook als Pick & Pack cel toepasbaar

De toepassing van de SSI Robo-Pick beperkt zich niet tot het verzamelen van orders. SSI Robo-Pick is bijvoorbeeld ook uitstekend geschikt voor retourbewerking, een bereik binnen de logistiek dat met name bij postorderbedrijven steeds belangrijker wordt.

Meer informatie en persoonlijk advies
Meer informatie en persoonlijk advies

Bel ons direct:
026 - 363 57 50

Of mail naar:
info@ssi-schaefer.nl

Wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Brochures downloaden
Brochures downloaden
Beste product op LogiMAT 2011
SSI Robo-Pick

Select country

Close