Reservedelen

Als zakenpartner staat onze uitgebreide reservedelenservice 24 uur per dag voor u klaar – wereldwijd overal waar u deze nodig hebt. Ons service-aanbod omvat de afhandeling en uitvoering van bestelling en levering van reservedelen, het opstellen van reservedelenlijsten en -pakketten en reparatie van reservedelen. Door het onderhoud en de service die wij op locatie bieden, nemen we ook de installatie van de reservedelen op ons.

Wij nemen uw bestellingen 24 uur per dag aan. De levering van reservedelen vindt daarop snel, binnen een gegarandeerde termijn en tegen vaste prijzen plaats.

Onderhoud

Bij SSI SCHÄFER hebt u de keuze tussen twee verschillende onderhoudsmodellen: preventieve controles tegen vaste prijzen, periodiek onderzoek of onderhoud op bestelling, compleet of ondersteunend. Hierbij worden alle producten onderzocht of onderhouden van de transportbaantechniek via stellingen tot aan de stellingbedieningsapparaten – ook wanneer deze niet door SSI SCHÄFER zijn vervaardigd.

Onderhoud wordt altijd door gekwalificeerd SSI SCHÄFER-personeel uitgevoerd, bijv. door geautoriseerde engineers. Hierbij wordt tevens een visuele en akoestische controle van uw installatie uitgevoerd – ongeacht of deze mechanisch, elektrisch of elektronisch is geconstrueerd.

In het kader van het onderhoud kunnen wij dan ook eventuele storingen opheffen en vereiste instelwerkzaamheden en UVV-tests uitvoeren. Afhankelijk van de mogelijkheden op locatie zorgen wij dan voor een optimalisatie van de prestaties van uw installatie.

Wartung vor Ort durch SSI SCHÄFER-Mitarbeiter

Service op locatie

Wanneer u aangewezen bent op ondersteuning door onze monteurs bij u op locatie omdat een probleem niet via de telefoon of helpdesk kan worden opgelost, staat SSI SCHÄFER binnen gegarandeerd korte tijd voor u klaar. Om dit mogelijk te maken kunnen we binnen al onze afdelingen gelijktijdig meerdere onderhoudsmonteurs inzetten.

Het verhelpen van storingen binnen uw bedrijf vindt vervolgens snel, efficiënt en volgens vaste procedures plaats. Elke procedure wordt afgesloten met een uitvoerig verslag, wat zorgt voor de nodige transparantie.

Remote service

Via een directe VPN-verbinding kunnen onze vakmensen ook op afstand eventuele problemen vaststellen en kunnen zij deze voor u oplossen. Mocht er desondanks een monteur op locatie nodig zijn, wordt deze op basis van overeengekomen, vaste escalatieniveaus ingezet. SSI SCHÄFER garandeert korte responsietijden.

Meer informatie en persoonlijk advies
Meer informatie en persoonlijk advies

Bel ons direct:
026 - 363 57 50

Of mail naar:
info@ssi-schaefer.nl

Wij denken graag met u mee!

Contactformulier

 
Brochures downloaden
Brochures downloaden
  • Customer Service & Support>> PDF
Onze branchereferenties

Select country

Close