Door integratie van automatische oplossingen voor het depalletiseren op basis van robottechniek biedt SSI SCHÄFER een consequente, prestatiegerelateerde automatisering van complexe procesketens binnen het orderverzamelproces. Hierbij profiteert u van de veelzijdige toepassingen die SSI SCHÄFER u aanbiedt. Wij bouwen installaties die als geheel probleemloos functioneren en waarvan de componenten onderling exact op elkaar zijn afgestemd.

Door de combinatie van drie beproefde grijpprincipes, de "vacuüm-Multigrip"-technologie, de vacuümkamer en het mechanische klemprincipe, maakt onze vorm van depalletiseren een optimale dynamica waar, wordt de functionaliteit in hoge mate gewaarborgd en vindt er tegelijk een veilige producthandling plaats.

Robotiksysteme von SSI SCHÄFER

Veelzijdige technologie, flexibel in het gebruik

Afhankelijk van de producten die u in uw onderneming opslaat, verzamelt en verzendt, worden de dynamische parameters, zoals snelheid en versnelling, maar ook de grijperparameters vacuüm, luchtstroming en klemkracht, aan de producteigenschappen aangepast. Deze productgegevens worden, met toewijzing van de parameters, in het besturingssysteem vastgelegd. Afhankelijk van de producthoogte wordt ook de contraplaat met behulp van de zuignappen ingesteld.

Werkingswijze

Door de luchtstroom in de vacuümkamer worden eventuele tussenlagen opgenomen en na het neerzetten van de gedepalletiseerde laag op de vacuüm-overzettafel in een beschikbaar gestelde container of op een afvalband afgevoerd.

Kunststof bakken kunnen op basis van het mechanische klemprincipe eveneens zonder problemen worden verwerkt. De flexibiliteit van de grijper maakt een gereedschapswissel ook bij herhaaldelijk wisselen van producten overbodig.

Meer informatie en persoonlijk advies
Meer informatie en persoonlijk advies

Bel ons direct:
026 - 363 57 50

Of mail naar:
info@ssi-schaefer.nl

Wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Produkt-Video
Onze branchereferenties

Select country

Close