Voor automatisch palletiseren, naar keuze met knikarmrobot resp. met portalrobot, biedt SSI SCHÄFER een complete oplossing voor de inhoud van de verzendpallet resp. de rolcontainer aan het einde van het orderverzameltraject.

Profiteer van de zorgvuldig onderling afgestemde componenten. Van ladingsdrager en transportbaantechniek tot volautomatisch magazijnenbiedt SSI SCHÄFER intralogistiek uit één hand.

Palletiseren en zekeren in één handeling

Deze complete oplossing bevat de pakketsoftware voor het berekenen van de palletindeling, de palletrobot en de geïntegreerde omsnoering, die voor pallets bestaat uit een stretcher en voor rolcontaineren uit bandstaal. Hierbij hoeven de verpakte pallets resp. rolcontainers niet extra te worden verplaatst: vallen of wegglijden van goederen voor de omsnoering is hierbij zo goed als uitgesloten.

Voor de pickingsoftware is met name gelet op de stabiliteit van de in te delen pakketten, maar ook op een optimale benutting van de inhoud. Om de softwarematige gegevens ook in de praktijk door de robot te kunnen laten omzetten is voor de robot en de grijper een zodanige nauwkeurigheid ingebouwd dat de goederen van alle vier de kanten vanuit het midden van de pallets kunnen worden vastgepakt.

De overname van de goederen vindt plaats zonder stop vanaf een speciale afgifteplaats. Deze beschikt bovendien over een kantelfunctie voor het rechtop zetten van omgevallen producten.

Deze bewegingsovername, een exacte positionering op de doelpositie en een zorgvuldig neerzetten, waarbij de grijpertanden snel tegen een steunbalk worden getrokken, maken verpakkingssnelheden tot meer dan 800 stuks per uur mogelijk.

De voordelen

  • Vastpakken van de goederen vanaf alle vier de palletzijden
  • Vallen of wegglijden van de goederen is nagenoeg uitgesloten
  • De overname van de goederen vindt plaats zonder stop vanaf een speciale afgifteplaats.
  • Deze beschikt bovendien over een kantelfunctie voor het rechtop zetten van omgevallen producten.
  • Verpakkingssnelheden tot meer dan 800 stuks per uur.
Meer informatie en persoonlijk advies
Meer informatie en persoonlijk advies

Bel ons direct:
026 - 363 57 50

Of mail naar:
info@ssi-schaefer.nl

Wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Produkt-Video
Onze branchereferenties

Select country

Close