Papierloos orderverzamelen is ook al een vorm van automatisering.

Dankzij gedeeltelijk geautomatiseerde oplossingen kunt u de efficiency in uw magazijn aanzienlijk vergroten en tegelijk de kwaliteit verbeteren. Wij bieden u alle beproefde concepten voor papierloos orderverzamelen. Hierbij zijn onze jarenlange praktijkervaring en complete innovatieve kracht van SSI SCHÄFER van toegevoegde waarde.

Beproefde concepten voor papierloos orderverzamelen, een overzicht:

Bovendien ontwikkelen wij bestaande systemen continu door – tot nieuwe, efficiënte oplossingen op het gebied van orderverzamelen, die wereldwijd de norm stellen.

Wij adviseren u graag, welke toepassing het best aansluit bij uw logistieke eisen. Voor welk systeem u vervolgens ook kiest – u kunt altijd vertrouwen op de beproefde technologie van SSI SCHÄFER. Want bij ons worden zowel hardware als parametriseerbare en daardoor ook individueel inzetbare software in eigen huis ontwikkeld. 

Hoge mate van toegepaste flexibiliteit

De systemen van SSI SCHÄFER kunnen eenvoudig in uw bestaande of te plannen orderverzamelstrategieën worden geïntegreerd. Ze zijn optimaal geschikt voor toepassing bij doorrol-, legbord- en palletstellingen en overtuigen door hun snelle implementeerbaarheid, hun bedieningsgemak en het minimale onderhoud.

Meer informatie en persoonlijk advies
Meer informatie en persoonlijk advies

Bel ons direct:
026 - 363 57 50

Of mail naar:
info@ssi-schaefer.nl

Wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Brochures downloaden
Brochures downloaden
  • Papierloos orderverzamelen>>PDF
  • SSI SCHÄFER Automation>>PDF

Select country

Close