Stelt u voor uw orderverzameltaken in uw magazijn prijs op een hoge mate van veiligheid en efficiency, dan raden wij u ons E-Pick systeem aan.

E-Pick is de snelle, eenvoudige en voordelige uitvoering van Pick-by-Light aangestuurde orderverzamelwerkplekken.

Want met deze stand-alone oplossing kunt u een compleet Pick-by-Light-systeem inrichten en bedienen. Van de koppeling op een orderdatabase en installatie van de bedieningselementen en toewijzing van opslaglocaties tot aan het dagelijks gebruik is het systeem gebruiksvriendelijk opgezet. U bent hiervoor niet aangewezen op speciale EDP-kennis of een eigen programmeur.

Profiteer ook bij dit systeem van de ervaring en de knowhow van de marktleider in intralogistiek. Al bij dit "start"-pakket zult u de voordelen, die op elkaar afgestemde systeemmodules bieden, ervaren.

Kleine werkplek, grote prestaties

E-Pick is met name geschikt voor kleine werkplekken die hiermee tot zelfstandige offline orderverzamel- en montagecellen worden gemaakt waarmee flexibel op kortstondige veranderingen aanpassingen kan worden ingespeeld. Kernelement vormt hierbij de computer met touch panel, van waaruit de aangesloten pick-elementen worden aangestuurd en de medewerkers worden geïnstrueerd.

Significante toename in efficiency

De uitgekiende grafische interface stelt u in staat in slechts enkele uren een complete opbouw te realiseren: want hiermee worden alle instellings- en configuratietaken uitgevoerd. Hierdoor kunt u snel profiteren van de belangrijkste voordelen van ons systeem:

  • Verhoging van de efficiency bij het orderverzamelen
  • Verhoging van de orderverzamelkwaliteit
  • Eenvoudige parameterinstellingen van de orderafhandeling in niveaus uitbreidbaar

Ook wanneer uw logistieke taken veranderen, kan E-Pick binnen enkele minuten aan de nieuwe situatie worden aangepast.

Uitbreiding tot effectieve montagewerkplek

Ons pick@work vormt een uitbreiding van de E-Pick en wordt door een softwarematige aanvulling op het touch panel geconfigureerd. Het systeem dient voor een efficiënte coördinatie van montagewerkplekken en optimalisatie van de componenten en minimaliseert het foutpercentage. De werkplekken van de te monteren onderdelen gaan hierbij in de juiste volgorde branden en worden stapsgewijs aan de hand van de display-handleiding gemonteerd − op een overzichtelijke en effectieve manier.

Meer informatie en persoonlijk advies
Meer informatie en persoonlijk advies

Bel ons direct:
026 - 363 57 50

Of mail naar:
info@ssi-schaefer.nl

Wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Brochures downloaden
Brochures downloaden

Select country

Close