Zoekt u een sorteersysteem voor losse artikelen? SSI SCHÄFER heeft de oplossing die u in staat stelt om losse artikelen te verzamelen. 

Met de dwarstransporteurs van SSI SCHÄFER kunnen zowel losse artikelen, bijvoorbeeld. in het batch-orderverzamelproces, als retouren worden gesorteerd. Klanten uit verschillende branches, zoals postorderbedrijven, textielhandel, levensmiddelen, consumptiegoederen en E-commerce vertrouwen op de beproefde SSI SCHÄFER sorteersystemen wanneer het gaat om het sorteren van een grote hoeveelheid uiteenlopende producten.

Sorteersystemen van SSI Schäfer

Onze sorteersystemen (dwarstransporteurs) kenmerken zich door een bijzonder snelle en zorgvuldige sortering die veilig is voor uw producten. Er kan zowel van glijgoten als van transportbaantechniekbanen gebruik worden gemaakt. Deze kunnen zeer nauwsluitend en flexibel worden geplaatst. Dankzij de hoge snelheden tot 2,5 m/s kunnen er prestaties tot 10.000 stuks per uur worden gerealiseerd.

Vanzelfsprekend adviseren en plannen wij voor onze klanten het complete systeem en dragen wij zorg voor een consequent projectmanagement. Alle gebruikte componenten komen eveneens uit ons eigen bedrijf. Onze klanten kunnen terugvallen op SSI SCHÄFER als dienstverlener die alles uit één hand levert. Overtuig uzelf van onze competentie.

De voordelen van ons systeem:

  • Snelle en zorgvuldige sortering die veilig is voor uw producten
  • Hoge snelheden tot 2,5 m/s
  • Prestaties tot wel 10.000 stuks per uur
  • Zeer nauwsluitend en flexibele plaatsing van glijgoten en van transportbaantechniekbanen
Meer informatie en persoonlijk advies
Meer informatie en persoonlijk advies

Bel ons direct:
026 - 363 57 50

Of mail naar:
info@ssi-schaefer.nl

Wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Video

Select country

Close