Ons halfautomatische Parallel Picking System (PPS) is een orderverzamelsysteem en is zowel geschikt voor goederen met een hoge omloopsnelheid, niet voor automatische bewerking geschikte producten als ook voor producten met een gemiddelde/lage omloopsnelheid: uw medewerkers in het orderverzamelen ontvangen via Radio Frequency Terminals alle vereiste informatie om de gewenste artikelen van de artikelbakken in de vulmodule te leggen. De vulschacht waarin orders moeten worden verzameld, wordt via Pick-by-Light Pickfaces weergegeven.

Als systeemaanbieder, specialist en marktleider op het gebied van intralogistiek levert SSI SCHÄFER ook voor dit systeem vanaf de bakken en de techniek tot aan de managementsoftware alles uit één hand. Onze jarenlange ervaring zorgt hierbij voor een snelle realisatie en een soepele samenwerking tussen alle componenten.

Aangezien er meerdere bedieners gelijktijdig aan één vulmodule verschillende orders kunnen verzamelen, zorgt u met PPS voor merkbaar meer efficiency.

Economische oplossing en snelle orderverwerking

Met PPS profiteert u van de volgende voordelen:
  • Optimale doorlooptijd van orders dankzij parallelle bewerking
  • Efficiënte orderbewerking dankzij programmagestuurde orderoptimalisatie
  • Hoge kwaliteit van de werkplaats in de orderverzamelzone dankzij ergonomische indeling
  • Korte aanleertijden en een hoge kwaliteit van orderverzamelen dankzij intelligente gebruikersnavigatie
  • Korte afschrijvingstijd

De orders worden bij PPS in het magazijnbesturingssysteem beheerd, aangestuurd en gecontroleerd en worden vervolgens geoptimaliseerd gestart. Daarop volgend worden de verschillende orders parallel aan de afzonderlijke sectoren doorgestuurd en bewerkt. De hoge rendementsverhoging wordt o.a. gerealiseerd door de efficiënte ordersamenstelling (vormen van batches).

Brochures downloaden
Brochures downloaden
  • Parallel Picking Systeem>>PDF
  • SSI SCHÄFER Automation>>PDF

Select country

Close