Wilt u de efficiency en veiligheid binnen uw orderverzamelprocessen verder verhogen en zoekt u naar een semiautomatische oplossing waar geen papier meer aan te pas komt? Ons Pick-by-Light-systeem biedt u veel voordelen ineen:

  • Eenvoudige bediening
  • Betrouwbare bedieningshulp en toename van de orderverzamelkwaliteit in vergelijking tot picken aan de hand van orderlijsten
  • Flexibele online orderafhandeling en zorgvuldig online voorraadbeheer (O-doorgang)
  • Voorraadcontrole door middel van voorraadfunctie

Door gebruik te maken van Pick-by-Light, transportbaantechnieken en beproefde besturing van het transportbaansysteem kunt u uw processen naar wens optimaliseren en kunt u uw logistieke kosten merkbaar verlagen.

Pick-by-Light systemen (per locatie één pick face) zijn geschikt voor producten met een omzetsnelheid van 5 tot 10 stuks per dag. Het voordelige Multilight (meerdere locaties per pick face) is geoptimaliseerd voor bereiken met een kleinere omzetsnelheid.

Veilig en correct orders verzamelen

Door middel van het Pick-by-Light systeem van SSI SCHÄFER kunt u onjuist verzamelde orders uitsluiten: bij elke opslaglocatie bevindt zich een signaallamp met een display en minimaal een bevestigingstoets. Als de orderverzamelbak op de pick-positie staat, toont de lamp het bedieningspersoneel het juiste vak en verschijnt op het display het juiste aantal. De afname wordt vervolgens door middel van een bevestigingstoets bevestigd.

Meer informatie en persoonlijk advies
Meer informatie en persoonlijk advies

Bel ons direct:
026 - 363 57 50

Of mail naar:
info@ssi-schaefer.nl

Wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Brochures downloaden
Brochures downloaden
  • Papierloos orderverzamelen>>PDF
  • SSI SCHÄFER Automation>>PDF
Video

Select country

Close