Bent u voor uw automatische magazijn op zoek naar een geïntegreerde werkplek voor eenheden met een lager omloopsnelheid (C-delen)? En snelheid is daarbij het belangrijkste criterium?

Met ons goederen-naar-de-man werkpleksysteem Pick-to-Bucket voert u het orderverzamelproces van artikelen voortaan razendsnel uit: er kunnen max. 14 orders met onze Pick-to-Bucket oplossing gelijktijdig worden bewerkt! Van de op het bovenste niveau gepresenteerde magazijnbakken wordt het weergegeven aantal stuks afgenomen en in een via Pick-by-Light gemarkeerde bucket verzameld. Aan het einde van de opdracht gaat het slot open en glijden de artikelen op een centrale verzamelband, die de artikelen naar een automatisch vulpunt transporteert.

Betrouwbare bediening dankzij knowhow van SSI SCHÄFER

Dankzij het consequente gebruik van standaard componenten uit de SSI SCHÄFER module is binnen uw orderverzamelproces een betrouwbaar proces gegarandeerd. Aangezien wij als systeemleverancier weten waarover we spreken, staat voor SSI SCHÄFER een complete oplossing uit één hand en een soepel samenspel van alle installatie-onderdelen voorop.

Zo kunt u met Pick-to-Bucket niet alleen prestaties tot wel 1.000 picks per uur realiseren, maar beschikt u dankzij de 14 slots (opslagvolumes van 8 liter/slot) bovendien over een hoge opdrachtbuffercapaciteit op de werkplek.

De voordelen:
  • Foutpercentages van nagenoeg 0
  • Toename van de orderverzamelprestaties met een factor 10 in vergelijking tot traditioneel orderverzamelen
  • Pick-prestaties tot wel 1.000 picks per uur
  • Veilige omgang met uw producten
  • Milieuvriendelijke behandeling van producten
  • Afname van de handling van bakken
  • Duidelijke bedieningshulp
Ergonomisch concept voor nog meer productiviteit

Een ander bijzonder detail van onze werkplaats Pick-to-Tote vormt het ergonomische concept ergonomics@work!®, Dit is een geavanceerd grijpmechanisme van "boven naar beneden" voor een afname van de werkbelasting. De contactvriendelijke houttoepassingen voorkomen rechtstreeks contact met het koude metaal en verhogen daardoor de productiviteit van uw medewerkers.

 

Brochures downloaden
Brochures downloaden
  • Papierloos orderverzamelen>>PDF
  • SSI SCHÄFER Automation>>PDF

Wilt u rechtstreeks orders in de bakken verzamelen?

Neem contact op met ons over ons Pick-to-Tote systeem

Select country

Close