Bent u voor uw automatische magazijn op zoek naar een geïntegreerde werkplek voor eenheden met een lager omloopsnelheid (C-delen)? En bovendien wilt u uw orders rechtstreeks verzamelen in orderbakken en/of dozen?

Onze ergonomisch geoptimaliseerde werkplek Pick-to-Tote is speciaal voor deze taak ontwikkeld en geeft bijzonder efficiënt vorm aan deze procedure van goederen-naar-de-man. Dankzij een heldere bedieningshulp en lichtbewaking van de doelposities wordt een optimale orderverzamelkwaliteit gewaarborgd. Optionele functies bevatten toepassingen voor efficiënte magazijnverdichting en voorraad.

De voordelen:
  • Foutpercentages van nagenoeg 0
  • Toename van de orderverzamelprestaties met een factor 10 in vergelijking tot traditioneel orderverzamelen
  • Pick-prestaties tot wel 1.000 picks per uur
  • Veilige omgang met uw producten
  • Orderverzamelen rechtstreeks in de orderbakken
  • Direct afstemmen en instellen van de goederen in de bak is mogelijk
Betrouwbare bediening dankzij knowhow van SSI SCHÄFER

Dankzij het consequente gebruik van standaard componenten uit de SSI SCHÄFER module is binnen uw orderverzamelproces een betrouwbaar proces gegarandeerd. Aangezien wij als systeemleverancier weten waarover we spreken, staan voor SSI SCHÄFER een complete oplossing uit één hand en een soepel samenspel van alle installatie-onderdelen voorop. Onze wereldwijd actieve serviceorganisatie biedt u hierbij de nodige veiligheid en beschikbaarheid.  

Ergonomisch concept voor nog meer productiviteit

Een ander bijzonder detail van onze werkplaats Pick-to-Tote vormt het ergonomische concept ergonomics@work!®, Dit is een geavanceerd grijpmechanisme van "boven naar beneden" voor een afname van de werkbelasting. De contactvriendelijke houttoepassingen voorkomen rechtstreeks contact met het koude metaal en verhogen daardoor de productiviteit van uw medewerkers.


Brochures downloaden
Brochures downloaden
  • Papierloos orderverzamelen>>PDF
  • SSI SCHÄFER Automation>>PDF

Cecofar Video
Video
Case studies
Case studies

Select country

Close