Wanneer u in uw magazijn handmatig orders verzamelt en naar een manier zoekt uw medewerkers efficiënt aan te sturen, dan is Radio Frequency Picking van SSI SCHÄFER de ideale oplossing.

Behalve de techniek levert SSI SCHÄFER ook de logistieke software en de complete integratie binnen uw magazijnsysteem. Als logistiek specialist met jarenlange ervaring weten wij alles over grote en kleinschalige projecten. Hierbij gaan we altijd uit van de behoeften van de klant en aan de eis een compleet systeem te leveren dat uw magazijn efficiënter en uw onderneming nog succesvoller maakt.

Mobiele dialoog met uw magazijnmedewerkers

Dankzij mobiele User Interfaces (UIM) zijn wij in staat uw gegevens tussen afzonderlijke eindapparaten radiografisch uit te wisselen. Ons systeem werkt daarbij met hardware-onafhankelijke gebruikersdialogen. Radio Frequency Picking kan als "stand alone"-oplossing worden omgezet of online aan uw systeem worden gekoppeld. Op basis van het breedbandsignaal (Spread Spectrum) kunnen hierbij zowel uw handmatige als vast geïnstalleerde heftruckterminals met behulp van een centrale server in een netwerk worden opgenomen.

De mobiele UIM is uitermate geschikt om bij de meest uiteenlopende toepassingen te zorgen voor een hoge mate van efficiency.
  • Registratie goederenontvangst
  • Orderverzamelen (persoon-naar-goederen)
  • Voorraden
  • Heftruckgeleidesystemen
  • Laadcontrolepunten

 

 

Overal online: dankzij onze draagbare Radio Frequency-Terminal

Onze RF-terminal is verbonden met de ringscanner en wordt door uw medewerkers tijdens het orderverzamelen eenvoudig aan de arm gedragen. Zo kunt u uw orders overal ontvangen, ordergegevens direct van het display aflezen en ten slotte ook de RF-Terminal bevestigen. De radiografische overdracht naar de regelcalculator vindt vervolgens plaats via het access point.

Meer informatie en persoonlijk advies
Meer informatie en persoonlijk advies

Bel ons direct:
026 - 363 57 50

Of mail naar:
info@ssi-schaefer.nl

Wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Brochures downloaden
Brochures downloaden
  • Papierloos orderverzamelen>>PDF
  • SSI SCHÄFER Automation>>PDF

Select country

Close