Bent u op zoek naar een ervaren partner op het gebied van transportbaansystemen en rollenbaansystemen (conveyorsystemen) voor pallets, bakken, dozen, trays, rolcontainers en afvalkarton? Dan bent u bij SSI Schäfer aan het juiste adres. Laat u uitgebreid adviseren. Wij geven u graag de juiste antwoorden op al uw vragen.

Zodra er sprake is van grote aantallen die met een vaste regelmaat en route door een magazijn gaan, komen rollenbanen, kettingbanen en schakelbanden in beeld.

Ongeacht of u pallets, bakken, volumineuze delen of dozen wilt transporteren. Het unieke aanbod van het SSI Schäfer programma biedt u een verscheidenheid aan alternatieven voor de meest geschikte en efficiënte oplossing.

Transportbaansystemen (conveyorsystemen) van SSI Schäfer:

Transportbaansysteem van SSI Schäfer
Pallet transportbaansysteem van SSI Schäfer

Vanzelfsprekend koppelen wij onze transportbaansystemen ook aan orderverzamelsystemen en volautomatische magazijnsystemen (bijv.: kleine delen- of hoogbouwpalletmagazijnen), die eveneens deel uitmaken van onze portfolio.

Totaaloplossingen uit één hand

Profiteer voor advies, planning en realisatie van een transportbaansysteem van onze ervaring en kennis die we door ontelbare internationale projecten hebben opgedaan.

SSI Schäfer levert u alles uit één hand. Van ladingdragers en besturingssystemen tot en met transportbaantechniek. De hoge kwaliteit en compatibiliteit van al onze componenten zorgen hierbij voor een soepel verloop van het complete proces en bieden daardoor de garantie dat u de juiste investering hebt gedaan.

Uw voordelen:

  • Totaaloplossingen uit één hand
  • Uniek, breed aanbod aan oplossingen voor nagenoeg alle type goederen of ladingdragers
  • Continue productiviteit dankzij betrouwbare componenten
  • Hoge mate van efficiency en systeemperformance dankzij hypermoderne techniek

Overal waar mensen direct met onze transportbaansystemen werken, hebben wij oog voor ergonomische factoren. Ons ergonomisch concept ergnomics@work!® zorgt dankzij de kunststof of houten aankleding in plaats van koud metaal alsmede door de geluidsisolerende fluister-transportbaantechniek voor een ideale interactie tussen mens en machine, waardoor de productiviteit wordt verhoogd.

Meer informatie en persoonlijk advies
Meer informatie en persoonlijk advies

Bel ons direct:
026 - 363 57 50

Of mail naar:
info@ssi-schaefer.nl

Wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Brochures downloaden
Brochures downloaden
  • Transportbaansystemen>>PDF
  • SSI SCHÄFER Automation>>PDF
  • Onze componentencatalogus>>PDF

Select country

Close