Sorteersysteem voor hangende goederen

Sommige goederen laten zich hangend het beste vervoeren. Dit geldt niet alleen voor mode (kleding), maar kan ook van toepassing zijn op een verscheidenheid aan andere producten. Met onze modulaire hangbaansystemen bieden we oplossingen voor verschillende toepassingen.Hangbaansystemen voor verschillende toepassingen:

SSI Translog Single – Clip Conveyor

De SSI Translog Carrier vormt de basis van ons  modulaire hangbaansysteem en vervoert verschillende soorten goederen met een gewicht tot 5 kg. Het geheim van de veelzijdigheid zit hem in de ladingdragers, die u naar wens aan de Carrier kunt hangen. Behalve kleding is het mogelijk om er speciale tassen en smalle, verticale orderverzamelbakken aan te hangen, die automatisch aan de onderkant kunnen worden geleegd.

Als veelzijdige standaard oplossing voor het transport van kleding op hangers, bieden wij de SSI Translog Single. Met verschillende transportbaantechnieken kunnen we nagenoeg elke magazijn lay-out voor u realiseren. Het systeem is uiteraard ook te combineren met andere toepassingen, zoals verpakkingsmachines.

SSI Translog Trolley is ons nieuwe modulaire transportbaansysteem, waarmee u manuele, semi- en volautomatische hangbanen kunt realiseren. De componenten zijn zeer stabiel en dragen standaard een gewicht tot 50 kg, op verzoek zelfs tot 105 kg.

Als u geïnteresseerd bent in een uitgebreid orderverwerking-orderverzamelsysteem, dan adviseren wij u de Fulfilment Factory. Hiermee is het mogelijk om zowel batchpicking, productsortering als verzendklaar maken in één vloeiend proces onder te brengen volgens het principe goederen-naar-man. En dat dus voor zendingen die bestemd zijn voor verschillende verkoopkanalen.

Bij het opzetten van een compleet hangbaansysteem is een professioneel advies is een must. Laat ons weten welke opdrachten er in uw magazijn worden uitgevoerd. Onze ervaren adviseurs helpen u graag. Stuur ons een bericht of bel ons!

Meer informatie en persoonlijk advies
Meer informatie en persoonlijk advies

Bel ons direct:
026 - 363 57 50

Of mail naar:
info@ssi-schaefer.nl

Wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Brochures downloaden
Brochures downloaden
  • SSI Translog CarrierPDF
  • SSI Translog SinglePDF
  • SSI Translog TrolleyPDF

Select country

Close