Gebruikt u rolcontainers in uw magazijn of voor verder transport van uw goederen en wilt u deze efficiënter in uw complete systeem integreren?

Met transportbaansystemen voor rolcontainers van SSI SCHÄFER ist dit zonder problemen mogelijk. Zoals bij al onze transporttechnische producten hechten wij ook hier weer veel waarde aan beproefde kwaliteit en aan een maximale compatibiliteit van de componenten. Alleen zo kan een probleemloos en efficiënt verloop van een compleet transportbaansysteem voor rolcontainers worden bewerkstelligd.

  • Roller container conveying system (RCCS)

 

Hoge mate van automatisering voor een optimale systeemperformance

Transportbaansystemen voor rolcontainers zijn met name belangrijk, wanneer deze worden gekoppeld aan geautomatiseerde opslagystemen die over verpakkings- en sorteertechnologie, zoals onze Schäfer Case Picking, beschikken.

Met de integratie van rolcontainer-transportbaantechniek en het rechtstreeks laden resp. verpakken op de rolcontainer komt een extra werkhandeling te vervallen en wordt de systeemperformance opnieuw aanzienlijk verhoogd.

Als u belangstelling hebt voor rollcontainer-transportbaansystemen, is SSI SCHÄFER in staat om u alle componenten voor een efficiënt systeem te leveren. Dankzij onze jarenlange ervaring bieden wij u vanaf de planning en advisering, de technologie tot aan de besturing en integratie binnen uw installatie alles uit één hand en vooral uit eigen bedrijf.

Meer informatie en persoonlijk advies
Meer informatie en persoonlijk advies

Bel ons direct:
026 - 363 57 50

Of mail naar:
info@ssi-schaefer.nl

Wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Brochures downloaden
Brochures downloaden
  • Transportbaansystemen>>PDF
  • SSI SCHÄFER Automation>>PDF
  • Onze componentencatalogus>>PDF

Select country

Close