Kleingoed doorrolstellingen van SSI Schäfer

Doorrolstellingen (ook wel flow racks genoemd) hebben al lang en breed bewezen dat ze op een betrekkelijk eenvoudige manier een besparing op orderverzamelkosten kunnen opleveren. De terugverdientijd is relatief kort en de investering relatief laag. Dat maakt ze dan ook een serieus te overwegen alternatief voor de meer gangbare legbordstellingen of grootvakstellingen. De voornaamste besparing wordt bereikt door de kortere loopafstanden. De besparing op looptijden kan, vergeleken met traditionele legbord- of palletstellingen, oplopen tot 40 - 70%. Ook liggen de artikelen makkelijker voor het grijpen, waardoor de tijd voor orderverzamelen korter wordt. De scheiding van de bevoorrading- en pickingzone voorkomt bovendien kruisend verkeer. Doorrolstellingen zijn eenvoudig te combineren met palletstellingen, met als resultaat een efficiënte combinatie van bulkopslag en orderpicking.

Onze doorrolstellingen zijn ontwikkeld volgens het principe First In First Out (FiFO) en kunnen naar keuze worden voorzien van legborden, glijbanen of rollenlijsten. 

Doorrolstellingen voor productie en montage

Doorrolstellingen voor kleingoed van SSI Schäfer bij Daimler

Tot een moderne industriële productie behoort een punctuele, foutvrije en ergonomisch correcte gereedstelling van kleine delen. Storingen en onderbrekingen van het productieproces leiden alleen maar tot onnodige kosten en verslechteren de concurrentiepositie van de onderneming.

Doorrolstellingen van SSI Schäfer worden vlakbij de montageplaats opgesteld en maken daar de gebruikte componenten beschikbaar. De stellingen zijn in verschillende lengten en diepten leverbaar en zijn maximaal belastbaar. Deze zijn naar keuze met legborden, glijrails of rolstrips uitgerust en functioneren volgens het FIFO-principe (First-in-First-out).

Doorrolstellingen R 7000 met legborden
Doorrolstellingen R 7000 met legborden
Doorrolstellingen MBR 3000 met schuine opslagniveaus
Doorrolstellingen MBR 3000 met schuine opslagniveaus
Doorrolstellingen R 7000 met gllijrails
Doorrolstellingen R 7000 met gllijrails

 

Doorrolstellingen in de distributie

Orderverzamelen vanuit doorrolstellingen
Doorrolstellingen van SSI Schäfer

Doorrolstellingen hebben zich binnen de distributie al geruime tijd bewezen. Met behulp van kleingoeddoorrolstellingen kunnen uw medewerkers direct uit dozen of bakken orders verzamelen. Dankzij de kortere routes en de ergonomisch geschikte toegankelijkheid tot de goederen ontlast u uw personeel en versnelt u de werkprocessen. Aangezien de stellingen vanaf de achterzijde worden aangevuld, zijn orderverzamelen en aanvoer duidelijk van elkaar gescheiden processen, die niet met elkaar conflicteren.

Pick-by-light en kunststof bakken

Onze systemen voor order picken kunnen bovendien met pick-by-light worden gecombineerd, waardoor ze nog efficiënter werken. Meer informatie over de opslagsystemen voor order picken van SSI Schäfer vindt u in het hoofdstuk G van de hoofdcatalogus. Voor de stellingen bieden wij binnen ons assortiment ook de bijpassende kunststof bakken aan. Hierdoor ontstaat een flexibel en praktisch systeem compleet uit één hand.

Palletstellingen
Palletstellingen
Meer informatie en persoonlijk advies
Meer informatie en persoonlijk advies

Bel ons direct:
026 - 363 57 50

Of mail naar:
info@ssi-schaefer.nl

Wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Brochures downloaden
Brochures downloaden
  • Brochure Klaarzet- en kleingoeddoorrolstellingen>> PDF

Select country

Close