Etagevloer/tussenvloer van SSI Schäfer

Etagevloeren en tussenvloeren maken optimaal gebruik van ruimten en vergroten het beschikbare oppervlak in uw magazijnhal door het integreren van extra verdiepingen. Synoniemen hiervoor zijn: entresol, entresolvloer, verdiepingsvloer, tussenvloer en systeemvloer.

Als complete aanbieder is SSI Schäfer uw ervaren en betrouwbare partner voor uw magazijninrichting - vanaf de planning tot aan de montage. Onze intensieve vakkundige adviseurs ontwikkelen voor iedere klant individuele oplossingen die zijn afgestemd op de betreffende eisen.

Een etagevloersysteem met vele mogelijkheden

De toepassingsmogelijkheden van etagevloeren van SSI SCHÄFER zijn nagenoeg onbegrensd. In combinatie met ons veelzijdige aanbod aan palletstellingen, werkpleksystemen, bakken en werkplaatsinrichtingen kan er gelijktijdig worden opgeslagen en verwerkt. SSI SCHÄFER levert u deze complete en uitgekiende tussenvloersystemen uit zijn enorme aanbod uit eigen hand.

Afhankelijk van uw eisen en behoeften realiseren wij voor u etagevloeren als vrijdragende constructie of als stellingsystemen met tussenvloeren. Daarbij bieden wij zeer uiteenlopende kolommenstramienen, handrelingen en palletafgifteplekken, vloerplaten, trappen en trapleuningen alsmede complete verlichtingen.

Of het nu vrijdragende stellingen of stellingsystemen met etagevloeren betreft: onze systemen kunnen naar keuze worden uitgebreid in lengte- en dwarsrichting en kunnen daardoor wordenaangepast  aan de meest uiteenlopende belastingen en eisen op locatie.

Meer informatie en persoonlijk advies
Meer informatie en persoonlijk advies

Bel ons direct:
026 - 363 57 50

Of mail naar:
info@ssi-schaefer.nl

Wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Referentieprojecten etagevloersystemen
  • Hans Hess Autoteile>>>
  • EFA Autoteilewelt>>>
Brochures downloaden
  • Brochure Etagevloerconstructies>> PDF

Select country

Close