Stellingen met etagevloerconstructies zijn de favoriete oplossing wanneer u een zo groot mogelijk aantal opslaglocaties in een beperkte ruime wilt realiseren.

Bij stellingsystemen met etagevloerconstructies worden etagegangen tussen de stellingrijen gebouwd of worden complete etagevloeren op de stellingen gebouwd. Legbord-, doorrol- of palletstellingen kunnen hierdoor als draagconstructie worden gebruikt.

Deze constructie wordt overal gebruikt, waar in hoofdzaak orderverzameltaken en/of extra transporttechnische inrichtingen noodzakelijk zijn. In dergelijke gevallen is SSI SCHÄFER zeer geschikt als partner. U profiteert van onze jarenlange ervaring en ons brede productaanbod van transportbaansystemen. En ook hier geldt: wij leveren alles uit één hand.

Stellingdragende etagevloerconstructie van SSI Schäfer
Stellingdragende etagevloerconstructie van SSI Schäfer

U profiteert met SSI SCHÄFER van:

  • Planning, advies, constructie en montage uit één hand
  • Breed aanbod aan stellingsystemen
  • Eenvoudige schaalbaarheid van de constructie
  • Indien nodig: koppeling van SSI SCHÄFER transportbaansystemen 
  • Uitgebreide keuze aan systeemcomponenten en accessoires
Stellingen als constructies met meerdere verdiepingen

SSI Schäfer realiseert stellingen ook als constructies met meerdere verdiepingen. Dit is afhankelijk van de eisen aan de etage. Hierbij bieden wij zeer uiteenlopende kolommenstramienen, balustrades en afgifteplaatsen , vloeren, trappen alsmede de complete verlichting. Onze etagevloerconstructies van koud- en warmgewalste stalen profielen kunnen betrouwbaar en probleemloos worden gemonteerd voor meerdere verdiepingen.

Stellingen op demontabele en verplaatsbare vrijdragende etagevloeren

SSI Schäfer realiseert ook stellingen op demontabele en verplaatsbare vrijdragende etagevloeren, ook wel entresols genoemd. Dit is afhankelijk van de eisen aan de etage.

Meer informatie en persoonlijk advies
Meer informatie en persoonlijk advies

Bel ons direct:
026 - 363 57 50

Of mail naar:
info@ssi-schaefer.nl

Wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Select country

Close