Met stellingen met meerdere verdiepingen van SSI SCHÄFER creeert u nieuwe ruimte tot onder de dakrand. Onze etagevloersystemen groeien mee met hun taken en zo kunnen ook achteraf systemen bestaande uit één verdieping worden uitgebouwd tot systemen bestaande uit meerdere verdiepingen, om nog meer oppervlak te kunnen benutten. Geoptimaliseerde verbindingen maken een montage op locatie mogelijk zonder dat hier nog laswerk aan te pas komt.

Kwaliteitswerk en maximale zekerheid op alle niveaus heeft voor ons daarbij de allerhoogste prioriteit. Ook etagevloerconstructies voor hoge belastingen, zoals heftruckverkeer, maken deel uit van onze speciale competenties. 

Stellingdragende etagevloerconstructie met meerdere verdiepingen
Stellingdragende etagevloerconstructie met meerdere verdiepingen

U profiteert met SSI SCHÄFER van:

  • Planning, advies, constructie en montage uit één hand
  • Jarenlange ervaring uit talloze projecten
  • Systeemuitbreidingen achteraf volgens planning
  • Kwaliteitsstaal en hoogwaardige verwerking
  • Berekening conform DIN, FEM en BGR 234
Het optimale samenspel tussen goederenontvangst en -verzending

Dankzij de combinatie van vrijdragende en stellingdragende etagevloeren binnen het complete concept kunt u uw processen binnen het magazijnbereik merkbaar optimaliseren. Handling en goederenstroom kunnen bijvoorbeeld door het aansluiten van liften verder worden verbeterd. Wij adviseren over alle vragen op het gebied van intralogistiek en leveren zowel standaardoplossingen als speciale oplossingen. Profiteer volop van de jarenlange ervaring en branchecompetentie van een betrouwbare partner.

 

Meer informatie en persoonlijk advies
Meer informatie en persoonlijk advies

Bel ons direct:
026 - 363 57 50

Of mail naar:
info@ssi-schaefer.nl

Wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Select country

Close