Ongeacht of u bakken, tableaus of dozen gebruikt – in uw kleingoedmagazijn moet een efficiënt gebruik worden gemaakt van tijd en ruimte. Met onze automatische systemen kunt u dit op veilige wijze realiseren. Behalve een merkbaar snellere bereikbaarheid en een kleiner ruimtebeslag zijn ook de hoge flexibiliteit en modulaire bouwwijze overtuigende oplossingen.

Van planning tot en met scholing

Bij he opnieuw inrichten of optimaliseren van uw automatisch kleingoedmagazijn kunt u van meet af aan op ons bouwen. Want wij bieden u een omvangrijk dienstverleningsprogramma. Hierbij is even veel aandacht besteed aan de individuele planning voor nieuwe projecten als aan de integratie in uw bestaande magazijnlogistiek, de software-integratie binnen uw voorraadbeheersysteem en de complete projectafhandling incl. opleiding, service en onderhoud.

Vanaf de stellings- en transportbaantechniek tot aan de orderverzamelstrategie ontwikkelen en realiseren wij daarom voor u systemen op maat: deze zijn tot in het kleinste detail afgestemd op uw individuele eisen. Onze innovatieve stellingbedieningsapparaten maken daarbij snel materiaaltransport en een maximale bereikbaarheid mogelijk.

Meer informatie en persoonlijk advies
Meer informatie en persoonlijk advies

Bel ons direct:
026 - 363 57 50

Of mail naar:
info@ssi-schaefer.nl

Wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Select country

Close