Automatisch kleingoedmagazijn van SSI Schäfer

Een automatisch kleingoedmagazijn (AKL) is ideaal voor de opslag van kleine artikelen, bijvoorbeeld in bakken. Hele opslageenheden met kleingoed worden, aangestuurd via EDP, door onbemande automatische stellingbedieningsapparaten (RBG) uit de stelling verwijderd. Via transportsystemen worden deze daarna naar de betreffende orderverzamelplaatsen verplaatst.

Aangezien voor een automatisch kleingoedmagazijn (AKL) de meest exacte tolerantiewaarden in acht moeten worden genomen, stelt dit stellingtype maximale eisen aan productienauwkeurigheid en kerncompetenties op het gebied van zorgvuldige montage. SSI SCHÄFER komt tegemoet aan deze eisen en realiseert ook op lange termijn een maximale beschikbaarheid van de installatie.

AKL-systemen zijn extreem variabel. Wij bieden u de meest uiteenlopende opties op het gebied van uitvoeringen, afhankelijk van de logistieke uitdagingen:

  • Opslag op een of meer locaties, waarvan de laatste ook als legbordsysteem, bijvoorbeeld voor de opslag van dozen
  • Diverse verticale inslagopties – van enkele tot meervoudige dieptes
  • Varianten met meervoudige, verticale functieniveaus en boven elkaar geplaatste stellingbedieningsapparaten voor nog meer efficiency
  • Integratie van doorrolkanalen
  • Oplevering in voordelige siloconstructies

Veelzijdige en exact passende ladingdragers

SSI SCHÄFER maakt deel uit van de weinige AKL-specialisten die u niet alleen de stellingconstructie, maar ook de bijbehorende ladingdrager aanbieden. Daarom zijn alle systeemvarianten zonder of, als lucratief productpakket, met bakken of tableaus realiseerbaar.

Kunststof bakken in een automatisch kleingoedmagazijn

 

Ons grote aanbod aan AKL-ladingdragers wordt compleet in eigen beheer vervaardigd door SSI SCHÄFER. De ladingdragers worden daarbij specifiek aan uw specifieke situatie aangepast. Bovendien kunnen wij aan de hand van uw informatie ook specifieke oplossingen realiseren.

Meer informatie en persoonlijk advies
Meer informatie en persoonlijk advies

Bel ons direct:

026 - 363 57 50

Wij denken graag met u mee!

Aanvraag per e-mail

Case studies
Case studies

Select country

Close