Speciale componenten vereisen op basis van vorm en afmetingen verpakkingseenheden in speciale maten en kunnen niet in genormaliseerde bakken in Europese maatvoering worden ondergebracht. De producten zijn te groot of te klein. Cut & weld-bakken vormen een ideale oplossing. Afhankelijk van de gewenste speciale maat – klein of groot – worden er segmenten uit de basisbak verwijderd of meerdere bakken door spiegellassen samengevoegd tot een nieuwe bak.

 

Materialen en uitvoeringen:

Standaard worden de bakken als PP of PE uitvoering geproduceerd. Op aanvraag zijn ze ook leverbaar in elektrisch geleidend materiaal (ESD).

Bij normale toepassingen is de belastbaarheid van de gelaste bakken identiek aan die van de standaardbakken. De stabiliteit van de lasnaad komt overeen met ca. 90% van de materiaalsterkte van de bak. Dat geldt ook voor gebruik van ESD-materiaal. De functionaliteit van de bakken blijft ondanks de lasnaad op het gebied van stabiliteit, stapelvermogen, mate van automatisering en duurzaamheid behouden.

Afmetingen:

De nuttige binnenmaten en de benodigde belastingen worden bepaald aan de hand van de eisen van de klant.

Advies en service:

Het ontwerp, de constructie en de statica van de bakken vergen speciale zorg. Wij adviseren u graag wat betreft mogelijkheden en afmetingen.

Meer informatie en persoonlijk advies
Meer informatie en persoonlijk advies

Bel ons direct:
026 - 363 57 50

Of mail naar:
info@ssi-schaefer.nl

Wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Alles in één oogopslag
  • Alle onze kunststof magazijnbakken vindt u in deze brochurePFD downloaden

Select country

Close