Autobanden opslag van SSI Schäfer

Professioneel, betrouwbaar, op maat en eenvoudig in gebruik autobanden en velgen van klanten opslaan. Dat kan, samen met SSI Schäfer. Autobanden en velgen opslaan is eenvoudig en praktisch. Als autodealer, bandenhotel en garagist kunt u uw klanten een echte bandenopslagservice bieden door de oppervlakte zo efficiënt mogelijk te gebruiken en direct banden te verkopen vanuit stock zonder wachttijd. 

Met de flexibele en ruimtebesparende bandenstellingen van SSI Schäfer worden autobanden naast of achter elkaar opgeslagen, met of zonder doorrolsysteem, in een vaste of verrijdbare bandenstelling.

De standaard indeling bevat een set van banden naast elkaar in een enkeldiepe stelling. Een meer kosten-effeciente en rendabele oplossing is banden opslaan per paar in een dubbeldiepe stelling, dit is een set van banden dat 2-dubbele opslagplaatsen beslaat. De singlediepe en dubbeldiepe bandenstellingen kunnen zowel als vaste en als verrijdbare oplossing geïnstalleerd worden.

 • Vaste R3000 bandenstelling :
  De speciaal gevormde banden- en velgenliggers worden eenvoudig zonder schroeven in de reeds voorgemonteerde stellingframes ingehangen en verstevigen de stelling d.m.v. de speciale vormgeving. De flexibiliteit van de vaste R3000 bandstenstelling kenmerkt zich door de drie sectielengtes, de drie stellinghoogtes en de mogelijkheid om op elk gewenst moment over te schakelen van enkele naar dubbele stellingen en omgekeerd.
  Geschikt voor ca. 15 tot 18 middelgrote banden, per sectie. Bijzonder stabiel en flexibel insteeksysteem. De stellingen zijn vervaardigd uit verzinkte staalplaat. Dit systeem kan geïntegreerd worden in uw bestaande opslagruimte.

  Een unieke opslagoptie is de nieuwe 4-diepe vaste bandenstelling waarbij de autobanden worden opgeslaan in sets en op doorrolsystemen in 1 kanaal. Dit maakt het systeem gebruiksvriendelijk, eenvoudig te gebruiken en ruimtebesparend. De 4 banden worden achter elkaar in het kanaal geplaatst zonder specifieke inspanning. De dynamiek van de bandenstelling wordt aangetoond in het wissel proces. Wanneer een wiel wordt uitgenomen, rollen de achterliggende banden naar voren.

 • Verrijdbare R3000 bandenstelling :
  Op lange termijn zijn verrijdbare stellingen rendabeler. Bij de verrijdbare stellingtechniek is slechts één enkel gangpad nodig, omdat de stellingen op verrijdbare wagens worden geplaatst. De extra ruimtewinst kan oplopen tot 85% bij een constructie met één etage of tot meer dan 100% bij een constructie met meerdere etages.
  Bandenstelling R3000 met verrijdbare wagen of vaste stokkel: zeer gebruiksvriendelijk door de handmatige of elektrische aandrijving.
  De rekken zijn vervaardigd uit verzinkte staalplaat. Met 3 opslagniveaus voor banden. Totale hoogte (verrijdbare wagen en stelling) bedraagt 2.428 mm. Compleet uitgevoerd met handwiel, geleiderails en afgedekt met spaanplaat.
  Dit systeem kan geïntegreerd worden in uw bestaande stockageruimte.
Reifenlager bei einem Porsche-Händler
Meer informatie en persoonlijk advies
Meer informatie en persoonlijk advies

Bel ons direct:
026 - 363 57 50

Of mail naar:
info@ssi-schaefer.nl

Wij denken graag met u mee!

Aanvraag per e-mail

Meer informatie
Meer informatie

Select country

Close