Met verrijdbare stellingen voor lichte en middelzware vaklasten van SSI SCHÄFER optimaliseert u niet alleen uw ruimtebeslag, maar zorgt u ook voor extra ruimte dankzij de nieuw verworven, vrije plaatsen. Stel u slaat documenten, bekleding, kleine delen, reservedelen, banden, gereedschappen en andere lichte tot middelzware goederen op. Optimale kwaliteit, modulaire uitbouwmogelijkheden, verschillende combinatievarianten en daardoor een hoge mate aan flexibiliteit kenmerken onze verrijdbare stellingen voor lichte lasten en middelzware lasten.

Eenvoudige oplossing voor optimale efficiency

In principe kunnen alle SSI SCHÄFER stellingen en kastsystemen op verrijdbare wagens worden geplaatst. Het principe is als volgt: de wagens worden met behulp van een handwiel of afzonderlijke motoraandrijving parallel ten opzichte van elkaar verplaatst; hierdoor is er slechts één bedieningsgang nodig om snel toegang te hebben tot alle magazijngoederen. De verscheidenheid aan bespaarde stellinggangen zorgt hierdoor voor een verhoogde efficiëntie, aangezien u met deze oplossing het ruimtebeslag op kantoor, in de werkplaats of in het magazijn vergroot, dure bedrijfsuitbreidingen vermijdt en door een afname van uw bedrijfsinterne processen aanzienlijk verbetert.

  • Toepassingsmogelijkheden voor verrijdbare stellingen voor lichte en middelzware lasten

 

Onze verrijdbare stellingen voor lichte en middelzware vaklasten worden, afhankelijk van het opslagproduct en de eisen, in 3 varianten aangeboden:

  • Handwielaandrijving bij een rail gerelateerd systeem: dankzij de verankering van de rails in de ondergrond is deze variant ook geschikt voor hoge en smalle constructies.

  • Hanwielaandrijving bij een systeem zonder rails: aangezien bij het bouwen van deze systeemvariant de bestaande ondergrond niet hoeft te worden aangepast, kan deze oplossing zonder rails probleemloos op nagenoeg alle bestaande vlakken worden gebouwd en is deze ook geschikt voor speciale ondergronden of bij verwarmde vloeren.

  • Elektronische aandrijving: deze variant van verrijdbare stellingen voor lichte lasten wordt hoofdzakelijk voor hoge vakbelasting ingezet. Veiligheidsinrichtingen garanderen een risicoloze arbeid volgens de geldende richtlijnen en bepalingen wat betreft veiligheid op de werkplek. Design en functionaliteit van deze moderne oplossing maken een gebruiksvriendelijke werkpraktijk zonder stress mogelijk.
Meer informatie en persoonlijk advies
Meer informatie en persoonlijk advies

Bel ons direct:
026 - 363 57 50

Of mail naar:
info@ssi-schaefer.nl

Wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Brochures downloaden
Brochures downloaden
  • Verrijdbare stellingen voor lichte lasten>>PDF
Case studies
Case studies
  • Olieplatform Noorwegen>>PDF

Select country

Close