Keuringen en Veiligheid

Magazijnkeuring

Als leverancier van kwalitatief hoogstaand materiaal vindt SSI Schäfer B.V. het belangrijk dat het geleverde materiaal in goede conditie blijft. Niet alleen om uw magazijn optimaal te laten functioneren maar ook om de mensen in het magazijn een veilige werkplek te kunnen bieden. Daarnaast bent u als gebruiker verplicht, conform de ARBO-regelgeving, de wijze van onderhoud en keuring schriftelijk vast te leggen.

SSI Schäfer B.V. is BMWT-keur-gecertificeerd in het verrichten van deze keuringen en heeft gediplomeerde keurmeesters in dienst. Hiermee kunnen wij u als gebruiker optimaal ondersteunen om al het stellingmateriaal in optimale conditie te houden. Het BMWT-keur geeft u de zekerheid dat u een puntsgewijze rapportage omtrent het gekeurde object ontvangt, inclusief veiligheidsaspecten, onderhoud, te verrichten werkzaamheden en eindconclusie.

Voor ons als fabrikant geldt een wettelijke productaansprakelijkheid van 10 jaar. Volgens het Arbobesluit is “de werkgever verantwoordelijk voor in standhouding van de veiligheid door onderhoud en keuring volgens fabrieksvoorschriften”, zonder dit periodieke onderhoud cq. deze keuring kunnen wij geen verantwoording meer nemen voor de kwaliteit van de geleverde materialen en kan deze productaansprakelijkheid dan ook ter discussie komen te staan.

  • Magazijnkeuring door een keurmeester
  • Jaarlijkse keuring van het magazijn
  • Advies van een keurmeester
Meer informatie en persoonlijk advies
Meer informatie en persoonlijk advies

Bel ons direct:
026 - 363 57 50

Of mail naar:
info@ssi-schaefer.nl

Wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Brochures downloaden
Brochures downloaden
Stellinginspectie

Select country

Close