Software als cruciale bouwsteen voor uw installatie is de afgelopen 20 jaar steeds belangrijker geworden.

Deze vormt zowel voor handmatige als automatisch aangestuurde magazijnen een essentiële factor in de communicatie van uw medewerkers met de installatie.

Om die reden heeft SSI SCHÄFER al jaren geleden besloten om binnen de serviceorganisatie een eigen afdeling te ontwikkelen waar gekwalificeerde softwarespecialisten zich met de support van de installatie kunnen bezighouden.

Deze medewerkers zijn 24 uur per dag beschikbaar en hebben zich er volledig op toegelegd vragen die met software te maken hebben voor onze klanten snel en efficiënt te beantwoorden.

De vragen omvatten de bediening, handling van problemen in storingsgevallen tot uitbreidingen van onze software om nieuwe bedrijfsprocessen binnen bestaande systemen te integreren.

Het upgraden van bestaande systemen naar nieuwe releases, waardoor u uw installatie in technische zin up to date kunt houden, is een mogelijkheid die wij onze vaste klanten vanzelfsprekend aanbieden.

Verder bieden wij u ondersteuning wat betreft het combineren van onderling samenhangende systemen, zoals databases, besturingssystemen en interfaces naar externe systemen, waardoor het primaire doel – beschikbaarheid van uw installatie – gewaarborgd wordt.

  • Gekwalificeerde softwarespecialisten 24 uur per dag beschikbaar
  • Wereldwijd lokale serviceteams beschikbaar
  • Opgeleide medewerkers in de taal en cultuur van onze klanten
  • Netwerk van onze softwaresupport met het SSI SCHÄFER ontwikkelteam uit andere afdelingen (bijv. mechanische componenten)
  • Integratie van externe producten uit de database en bedrijfssysteem.
  • Integratie van onze klantsystemen on het SSI SCHÄFER supportnetwerk om online ondersteuning te kunnen bieden

Meer informatie en persoonlijk advies
Meer informatie en persoonlijk advies

Bel ons direct:
026 - 363 57 50

Of mail naar:
info@ssi-schaefer.nl

Wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Brochures downloaden
Brochures downloaden
  • Customer Service & Support>> PDF
Onze branchereferenties

Select country

Close