Magazijnstellingen van SSI SCHÄFER overtuigen al vele jaren onze klanten. Klanten met kleine, middelgrote en zeer grote magazijnen. Met de metalen magazijnstellingen van SSI SCHÄFER kiest u voor robuuste stellingen van topkwaliteit, waar u jarenlang plezier aan zult beleven.

Gaat u een nieuw magazijn bouwen of herinrichten en heeft u advies nodig bij uw magazijninrichting? SSI SCHÄFER heeft alles voor uw magazijn en helpt uw logistieke processen te verbeteren.

Van legbordstellingen, palletstellingen, verrijdbare palletstellingen, grootvakstellingen, draagarmstellingen tot doorrolstellingen. SSI SCHÄFER is de wereldwijze specialist in magazijnstellingen en magazijninrichting. Als ervaren en betrouwbare partner leveren wij geavanceerde en kwalitatief hoogwaardige magazijnstellingen. Bespaar ruimte en tijd met een optimaal magazijnbeheer dat exact op uw magazijnvoorraad en bedrijfsinterne organisatie alsmede ruimtelijke omstandigheden is afgestemd.

Gemakkelijke en snelle montage, uitgebreid advies en duidelijke projecttekeningen zijn de basis voor een interessante prijs/prestatieverhouding. Het bewijs: duizenden magazijnen met magazijnstellingen, wereldwijd.

Magazijnstellingen van SSI Schäfer
Magazijnstellingen van SSI Schäfer
De voordelen met SSI SCHÄFER als partner:
  • Economisch en effectief opslaan met onze magazijnstellingen
  • Onovertroffen belastbaarheid van onze magazijnstellingen
  • Magazijnstellingen achteraf uitbreidbaar
  • Eenvoudige montage van magazijnstellingen
  • Zeer uitgebreid programma accessoires leverbaar
  • Meer dan 10 jaar naleveringsgarantie

Full-service vanaf het concept tot aan de realisatie

Ons productaanbod omvat zowel de ontwikkeling als de complete productie van magazijnstellingsystemen. Van de planning tot aan de realisatie van zorgvuldig geplande logistieke strategieën: SSI SCHÄFER staat al vele jaren voor competentie en producten uit één hand. Van eenvoudig tot complex en van groot tot klein: wij zijn klaar voor elke intralogistieke uitdaging. Profiteer van de uitgebreide knowhow van onze vakadviseurs en van het hoge advies- en serviceniveau van SSI SCHÄFER.

Wij bieden een verscheidenheid aan standaard magazijnstellingsystemen. Als u er niet zeker van bent welke magazijnstelling voor u de juiste is, neem dan contact met ons op. Indien nodig, werken wij samen met u speciale oplossingen op maat uit en ontwikkelen wij uw systeem tot in detail.

Meer informatie en persoonlijk advies
Meer informatie en persoonlijk advies

Bel ons direct:
026 - 363 57 50

Of mail naar:
info@ssi-schaefer.nl

Wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Alles in één oogopslag
Title Brochure
Overzicht van referentieprojecten
SSI Schafer magazijninrichting – productie in Neunkirchen

Select country

Close