Verrijdbare stellingen voor lichte lasten

Bij een geringe beschikbaarheid en hoge kosten van magazijnruimte zal gezocht moeten worden naar de meest economische en efficiënte ruimtebenutting. Zeker bij een grote diversiteit aan producten bieden verrijdbare systemen hier, in zowel praktisch als economisch opzicht, de ideale oplossing.

Verrijdbare installaties bestaan uit stellingen die op verrijdbare wagens worden geplaatst. Door het verrijdbaar maken van de stellingen is slechts één gangpad nodig en worden de vele bij conventionele vaste stellingen benodigde gangpaden benut voor opslag. Op deze manier wordt een optimale ruimtebenutting bereikt en blijven de individuele locaties 100% bereikbaar. De bezettingsgraad is hierdoor dus ook zeer groot.

Verrijdbare oplossingen zijn beschikbaar in lichte handbediende tot zware elektrisch aangedreven systemen voor de opslag van pallets en langgoed.

Vergeleken met traditionele compacte opslagsystemen liggen de voordelen van verrijdbare stellingen voor de hand:

  • Benutting van ruimte: voor dezelfde opslagruimte hebben verrijdbare stellingen 40% minder oppervlak nodig dan vast opgestelde stellingsystemen.
  • Opslagvolumes: voor hetzelfde oppervlak kunnen verrijdbare stellingen, vergeleken met conventionele systemen, tot 85% meer opslagplaats bieden.
  • Bouwplanning: Met een oppervlakbenutting van 65 - 85% kunnen door gebruik te maken van verrijdbare stellingen de totale kosten voor een magazijngebouw positief worden beïnvloed.

Al drie decennia lang bewijst SSI SCHÄFER op het gebied van verrijdbare stellingen de onbetwiste marktleider te zijn: continue aanpassingen aan de behoeften van klanten en vanuit de markt, knowhow, permanente ontwikkelingen en kwalitatief hoogwaardige producten in eigen beheer tonen het succes aan van de specialist op het gebied van intralogistiek.

Verrijdbare stelling voor lichte lasten
Verrijdbare stelling voor lichte lasten
Verrijdbare palletstellingen
Verrijdbare palletstellingen
Meer informatie en persoonlijk advies
Meer informatie en persoonlijk advies

Bel ons direct:

026 - 363 57 50

Wij denken graag met u mee!

Aanvraag per e-mail

Brochures downloaden
Brochures downloaden
  • Verrijdbare stellingen alg.>>
  • Verrijdbare stellingen voor lichte lasten>>

Select country

Close