Volautomatisch pallethoogbouwmagazijn

De redenen die ten grondslag liggen aan het bouwen van een volautomatisch pallet-hoogbouwmagazijn kunnen verschillend zijn: inkorting van de logistieke keten, uitbreiding van de magazijncapaciteit of verhoging van de leverkwaliteit zijn mogelijke motieven. Los daarvan biedt een pallet-hoogbouwstelling van SSI SCHÄFER vooral dit:

besparing van oppervlak dankzij
een optimaal
gebruik van ruimte

 

Onze stellingsystemen in de meest uiteenlopende uitvoeringen zijn veelzijdig toepasbaar en maken de realisatie van verschillende inslagvarianten, van enkelvoudige tot meervoudige diepte alsook opslag op één of op meer locaties mogelijk.

Als betrouwbare partner staat SSI SCHÄFER voor langdurige investeringszekerheid. Zelfs onze meest complexe systemen kunnen altijd worden uitgebreid of aangepast - ook na lange tijd.

Bijzonderheden in detail

Hoogwaardige materialen en betrouwbare bescherming tegen corrosie zorgen voor een nagenoeg onbegrensde gebruiksduur van de staalconstructie. Onze moderne en speciaal ontwikkelde verankeringssystemen beperken de kosten voor het maken van een vloeroppervlak tot het minimum. De specifieke constructiesoort van onze magazijnen en het minimale gebruik van lasverbindingen voorkomen vervormingen en extra spanningen in de stellingstaalbouw. Zo zijn de meest exacte tolerantiematen mogelijk en worden de prestaties van de complete installatie verbeterd.

  • Silogang opzetprofielen

 

Behalve de staalconstructie levert SSI SCHÄFER ook etages, trappen en veiligheidsinrichtingen. Alle componenten worden door ons in eigen huis vervaardigd en zijn individueel en nauwkeurig afgestemd op de betreffende hoogbouwstellingsystemen.

Extra, op het magazijn afgestemde systemen, zoals dak- en wandbekleding, biedt SSI SCHÄFER eveneens aan, bijvoorbeeld in de vorm van een uitgebreid en compleet productpakket.

Meer informatie en persoonlijk advies
Meer informatie en persoonlijk advies

Bel ons direct:
026 - 363 57 50

Of mail naar:
info@ssi-schaefer.nl

Wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Select country

Close