Hans Hess Autoteile GmbH heeft met een legbordstellingetagemagazijn bestaande uit 3 verdiepingen inclusief geïntegreerde transporttechniek hun hoofdmagazijn in Keulen verder uitgebouwd. Parallel hieraan is het magazijn van dochteronderneming Motair Turbolader GmbH in hetzelfde hallencomplex met een uit 2 verdiepingen bestaande etagevloerconstructie uitgevoerd.

SSI SCHÄFER heeft voor beide bedrijven in nauwe samenwerking voor elk een specifiek magazijn ontwikkeld en uitgevoerd. De halzones zijn door middel van transportbaantechniek en een snel opende poort met elkaar verbonden. In de eerste zone zijn voor Hans Hess een palletmagazijn voor de tijdelijke opslag en een hierop aangesloten legbordstellingetagemagazijn bestaande uit drie verdiepingen ondergebracht..

De reeds aanwezige geautomatiseerde transportbaantechniek werd op verzoek binnen het systeem geïntegreerd. Bij Motair dient een etage bestaande uit twee verdiepingen voor de opslag van 40.000 onderdelen. Ter bescherming van de kwetsbare onderdelen heeft de specialist op het gebied van intralogistiek de "schone zone" strikt gescheiden gehouden van de "vuile zone" en een kleurmarkering aangebracht.

Meer informatie en persoonlijk advies
Meer informatie en persoonlijk advies

Bel ons direct:

026 - 363 57 50

Wij denken graag met u mee!

Aanvraag per e-mail

Meer informatie:
  • U kunt het complete project nog eens nalezen:>>>

Select country

Close