SSI SCHÄFER hoort sinds jaar en dag tot de toonaangevende ondernemingen binnen Europa die ook hun sporen hebben verdiend op het gebied van milieuvriendelijk produceren. Wij zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid en streven daarom bij de ontwikkeling, productie en verwijdering van onze producten naar een optimale milieuvriendelijkheid. Onderscheidingen en subsidies van de kant van verschillende organisaties, waaronder een subsidie van de Europese Gemeenschap in het kader van het LIFE-project, vormen het bewijs van onze ecologische betrokkenheid.

Milieubescherming vormt een vast onderdeel van onze ondernemingsprincipes en komt terug in alle economische processen binnen de onderneming. Wij zijn erop voorbereid alle producten en onze productie- en bedrijfsprocessen in samenwerking met onze medewerkers zo milieuvriendelijk mogelijk in te richten.

Als onderneming met tientallen jaren ervaring op het gebied van afvaltechniek en recycling zorgen wij ervoor dat het gebruik nooit ingewikkelder, maar juist eenvoudiger en vooral effectiever wordt, d.z.w. bij de klant, bij onze bedrijfsinterne afvalverwerking en bij de recycling.

Deze merkbare bijdrage aan milieupreventie is voor ons een stimulans om te blijven zoeken naar verdere oplossingen en verbeteringen. Als ecologisch verantwoorde onderneming overtreffen wij de wettelijke kaderrichtlijnen in hoge mate.

Meer informatie en persoonlijk advies
Meer informatie en persoonlijk advies

Bel ons direct:
026 - 363 57 50

Of mail naar:
info@ssi-schaefer.nl

Wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Blue Competence

Select country

Close