SSI Schäfer is de specialist op het gebied van magazijninrichting en het juiste adres voor uw  palletstellingen, legbordstellingen, doorrolstellingen, draagarmstellingen, kunststof bakken, etagevloeren, entresolvloeren, automatische magazijnsystemen en meer. Van eenvoudige magazijninrichtingen tot compleet geautomatiseerde magazijnoplossingen. Wij brengen structuur aan in het magazijn en het magazijnbeheerproces en leveren alles uit één hand.  

Onze doelgroep: elk bedrijf die expanderen moet in zijn logistiek behoefte. Hetzij door middel van oplossingen in het bestaande bedrijf, hetzij door het creëren van extra opslagruimte via bijvoorbeeld nieuwbouw.

SSI Schäfer B.V. te Arnhem

SSI Schäfer B.V.

SSI SCHÄFER magazijnrichting is sinds zijn oprichtingsjaar 1937 een Duits familiebedrijf. Met meer dan 50 dochtermaatschappijen wereldwijd is SSI SCHÄFER een sterke en betrouwbare partner voor uw magazijninrichting.

Of het nu de industrie, het klein- en middenbedrijf of overheidsinstellingen betreft – onze producten worden op alle continenten toegepast en verrichten hun taken efficiënt en competent.

Wereldwijd zijn wij een van de grootste, totaalaanbieders en fabrikanten van componenten op de volgende gebieden:


Brochures downloaden
Over ons:
SSI Schaefer op Logistica 2012
Meer informatie en persoonlijk advies
Meer informatie en persoonlijk advies

Bel ons direct:
026 - 363 57 50

Of mail naar:
info@ssi-schaefer.nl

Wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Social Media van SSI Schäfer

  • SSI Schäfer op Facebook
  • SSI Schäfer filmpjes op YouTube
  • Bezoek ons op LinkedIn

Bezoek ons op Facebook, YouTube en LinkedIn!

Select country

Close