Hiervoor staan wij:

Zowel op commercieel en industrieel gebied als in de werkplaats geldt: het is het resultaat dat telt. Hierbij staat de mens centraal. De werkomgeving moet daarom aansluiten op de menselijke behoeften én uiterst effectief blijven.

Om die reden ontwikkelen en produceren wij oplossingen die ergonomisch en productie verhogend zijn. Als complete producent combineren wij bovendien individuele en innovatieve producten met een zeer hoog serviceniveau.  

Onze sterke punten

Onze producten ontstaan compleet in eigen productie, onze advisering vindt individueel plaats en is gericht op de eisen van de betreffende taak.

Vanaf de materiaalkast tot aan de gereedschaps- en machinekasten, van het kleingoedmagazijn tot aan complete stellingsystemen, vanaf de werkbank tot transportapparaten en ladders, van een kantine-inrichting tot aan de meubilering van het complete administratiekantoor en de directie-afdeling – onze inrichtingen en uitvoeringen zijn praktijkgericht en systematisch.

Ergonomische optimalisatie van onze producten is voor SSI SCHÄFER vanzelfsprekend.

Ergonomie als bouwsteen voor meer efficiency vormt de traditionele kernwaarde van ons aanbod: de Lagerfix-bak is inmiddels een wereldberoemd kernproduct van SSI Schäfer en zorgt sinds 1953 voor orde op de industriële werkplaats.

Het nut ervan voor u:

Een hogere productiviteit en meer efficiency op het werk dankzij innovatie en ergonomie op de werkplek.

Meer informatie en persoonlijk advies
Meer informatie en persoonlijk advies

Bel ons direct:

026 - 363 57 50

Wij denken graag met u mee!

Aanvraag per e-mail

Alles in één oogopslag
Title Brochure
Meer informatie
Meer informatie
  • Werkplaats- en bedrijfsinrichting>>PDF
  • Ergonomische Werkpleksystemen>>PDF
  • safe@work>>PDF

Select country

Close