Ergonomische werkplekken vormen de sleutel tot grote prestaties, perfecte kwaliteit en efficiënte, voordelige processen. Met ergonomics@work!® en omzetting van goederenontvangst, productie en montage tot en met het orderverzamelen en de bewerking van retouren neemt SSI SCHÄFER een toppositie in. De ergonomics@work!® werkplekken bewijzen dag in dag uit dat hiermee niet alleen gemiddeld 20% en meer prestatieverhoging wordt gerealiseerd, maar dat tegelijkertijd de kosten afnemen en de kwaliteit stijgt.

Eerder dan anderen heeft SSI SCHÄFER de fundamentele betekenis van ergonomie onderkend. De beroemde "Schäfer-bak", de Lagerfix bak dus, vormt het resultaat van een uitgekiende ergonomie. Inmiddels beschikt SSI SCHÄFER over de breedste en meest geavanceerde selectie ergonomische werkplekken voor magazijn en bedrijf.

Want ook in tijden van hypermoderne magazijnautomatisering blijft het toch de menselijke factor die bepalend is voor de kwaliteit, doorvoercapaciteit en leveringstijd. Of het nu het magazijn, de productie of het kantoor betreft: overal worden essentiële taken op het gebied van knowhow door de medewerkers uitgevoerd.

Het ergonomics@work!® concept omvat onder andere:
  • Soepele goederenstromen
  • Optimale plaatsing van bedieningselementen en displays
  • Heldere, eenvoudige en logische gebruikersnavigatie
  • Natuurlijke, huidvriendelijke en toch robuuste materialen
  • Stille werking
  • Integrale foutdetectie en ondersteuning bij opheffing van storingen

 

Ervaar meer over de innovatieve ergonomische werkplekken van SSI SCHÄFER in:

Natuurlijk houdt ergonomics@work!® er rekening mee dat ergonomie meer is dan de directe werkplek. De fluister-transportbaantechniek van SSI SCHÄFER is ideaal voor geluidsvermindering in de transportbaantechniek en op de werkplaats. Een ander voorbeeld zijn onze handling-systemen. Deze ontlasten de medewerkers van lichamelijk vermoeiende of monotone werkzaamheden.

Ook in SSI SCHÄFER IT-oplossingen vinden we het ergonomics@work concept inmiddels terug. Intuïtieve bediening en een volgens ergonomische aspecten vormgegeven beeldschermindeling vereenvoudigen niet alleen de oriëntatie en het overzicht, maar verminderen ook inleertijden, voorkomen foutieve bedieningen en zorgen voor een snellere bediening.

Meer informatie en persoonlijk advies
Meer informatie en persoonlijk advies

Bel ons direct:

026 - 363 57 50

Wij denken graag met u mee!

Aanvraag per e-mail

Meer informatie
Meer informatie
  • Ergonomische werkplekssystemen>>PDF

Select country

Close