Op een gemiddelde werkplek in het magazijn worden binnen het geheel van een ploegendienst goederen met een totaal gewicht tot een ton en meer verplaatst. Bij honderden van dergelijke verplaatsingen en bewegingen per uur zijn efficiency, kwaliteit en snelheid onontbeerlijk. ergonomics@work!® Werkplekken van SSI SCHÄFER brengen hierbij kostenvoordelen van 50 tot 200 € per dag en daardoor een voortreffelijke ROI.

De speciaal voor goederenontvangst gecreëerde werkplek volgens het ergonomics@work!® concept realiseert aantoonbaar 15% en meer productiviteitswinst en hiermee samenhangende kostenbesparingen. Bovendien draagt het in belangrijk mate bij aan de lichamelijke ontlasting, wat juist bij goederenontvangst een cruciaal onderwerp is.

Kom meer te weten over de geoptimaliseerde werkplekken van SSI SCHÄFER.

Juist bij orderverzamelen volgens het principe goederen-naar-persoon is de ergonomie van de werkplek bepalend voor de prestatie. Alleen SSI SCHÄFER beschikt over werkplekken waarbij de producten goed toegankelijk worden opgesteld en aangereikt. De gebruiker wordt via lichtwijzers, displays en lichtbarrières niet alleen ergonomisch optimaal geleid, maar ook beschermd tegen een foutieve bediening. Daarom zijn 700 tot 1.000 picks/uur bij de ergonomics@work!® orderverzamelwerkplekken van SSI SCHÄFER waarden die in werkelijke toepassingen worden gerealiseerd, en niet alleen in theorie of in marketingslogans.

Kom meer te weten over het grote aanbod orderverzamelwerkplekken volgens het ergonomics@work!® concept.

Een van de meest ambitieuze processen binnen de magazijnlogistiek is de retourenbewerking. Met name in postorderbedrijven is deze inmiddels even belangrijk als de goederenontvangst en orderverzamelen. Daarom stelt SSI SCHÄFER ook hier weer oplossingen volgens het ergonomics@work!®concept ter beschikking.

Kom meer te weten over de intelligente integratie van deelprocessen van de retourenbewerking dankzij een innovatieve en ergonomische werkplek.

Meer informatie en persoonlijk advies
Meer informatie en persoonlijk advies

Bel ons direct:

026 - 363 57 50

Wij denken graag met u mee!

Aanvraag per e-mail

Meer informatie
Meer informatie
  • Ergonomische werkplekssystemen>>PDF

Select country

Close