Voor een efficiënt transport van de werkmaterialen of werkstukken is aansluiting op ergonomische transportbaantechniek cruciaal. Behalve de verpakkings- en montagetafels levert SSI SCHÄFER ook de complete transportbaantechniek, die de afzonderlijke werkplekken onderling verbindt. De koppeling van de montagestations met aangedreven transportbaantechniek heeft als voordeel dat de medewerkers zich op de montage kunnen toeleggen en zich niet hoeven bezig te houden met het transport van de modules.

De innovatieve SSI SCHÄFER transportbaantechniek kenmerkt zich door flexibiliteit in het gebruik. Ongeacht of er dozen of bakken worden getransporteerd en ongeacht de afmetingen – vanaf een bodemlengte van 180 mm worden uw producten snel naar de doellocatie getransporteerd.

Hoge doorvoersnelheden en uitvoerprestaties (tot 6.000 eenheden/uur) in de sorteerzone waarborgen een vlotte orderafhandeling. Intelligente, logistieke oplossingen zorgen voor een continue doorstroming van de bakken.

Uw economische voordeel:
  • Hoge productiviteit en efficiency dankzij hoge doorvoerprestaties , betrouwbare technologieën en variabele toepassingsmogelijkheden (transportbaantechniek voor bakken en dozen)
  • Eenvoudige, modulaire systeembouw
  • Extreem stille werking
  • Optimale efficiency dankzij ultramoderne productietechnologieën
  • Eenvoudig onderhoud
Meer efficiency door de bijbehorende werkomgeving

Met de ergonomische Werkpleksystemen van SSI SCHÄFER verlaagt u het aantal fouten en verkort u de inwerkperiode voor uw medewerkers. De afzonderlijke montagetafels kunnen door onze flexibel configureerbare transportbaantechniek eenvoudig met elkaar worden verbonden. Hierdoor is een efficiënt transport gewaarborgd en kunnen uw medewerkers zich volledig op de montage concentreren.

Wij werken continu verder aan ons aanbod aan ergonomische oplossingen. Bijvoorbeeld op het gebied van fluister-transportbaantechniek. Hiermee worden bepaalde onderdelen of zelfs complete installaties uitermate stil uitgevoerd.

Wilt u meer weten over de beproefde economische voordelen van ergonomische werkplekken en u bovendien wilt weten hoe uw onderneming hiervan concreet kan profiteren, neem dan contact met ons op.

Meer informatie en persoonlijk advies
Meer informatie en persoonlijk advies

Bel ons direct:

026 - 363 57 50

Wij denken graag met u mee!

Aanvraag per e-mail

Alles in één oogopslag
Title Brochure
Meer informatie
Meer informatie
  • Werkplaats- en bedrijfsinrichting>>PDF
  • Ergonomische Werkpleksystemen>>PDF
  • safe@work>>PDF

Select country

Close