Zoekt u een oplossing voor een werkplek voor orderverzamelen waar uw medewerkers optimaal kunnen presteren? Dan is SSI SCHÄFER de juiste partner voor u. Dankzij onze competentie op de gebieden ergonomie, werkpleksystemen, transportsystemen en magazijnautomatisering zijn wij het ideale bedrijf dat integratie van handmatige of semi-automatische werkplekken voor orderverzamelen mogelijk maakt.

Pick-to-Tote

Orderverzamelen met bakken

Onze ergonomisch geoptimaliseerde Pick-to-Tote werkplek werd voor deze taak speciaal ontwikkeld en geeft bijzonder efficiënt uitdrukking aan deze vorm van orderverzamelen op basis van goederen-naar-persoon. Dankzij een heldere bedienersnavigatie en bewaking met lichtbarrière van de doelposities wordt een optimale orderverzamelkwaliteit gewaarborgd.

Pick-to-Bucket

Schacht-orderverzamelen

Met ons werkpleksysteem Pick-to-Bucket op basis van goederen-naar-persoon verzamelt u razendsnel artikelen: tot 14 orders kunnen met onze Pick-to-Bucket oplossing gelijktijdig worden bewerkt!

Zie voor meer informatie over Pick-to-Tote en Pick-to-Bucket het gedeelte voor logistieke systemen:

Ergonomisch concept voor meer productiviteit

Een ander bijzonder kenmerk van onze werkplek Pick-to-Tote is het ergonomische concept ergonomics@work!®, Hierbij vermindert een uitgekiende grijpprocedure van "boven naar beneden" de werkbelasting. Contactvlakken uit contactvriendelijke, houten toepassingen bieden een bekleding van het koude metaal en dragen zo bij aan de productiviteit van uw medewerker.

Meer informatie en persoonlijk advies
Meer informatie en persoonlijk advies

Bel ons direct:

026 - 363 57 50

Wij denken graag met u mee!

Aanvraag per e-mail

Select country

Close