Klantindividuele, voordelige producten van hoge kwaliteit zonder lange wachttijden aanbieden: dat is de uitdaging die de markt tegenwoordig stelt aan de concurrentiepositie van de onderneming. Maar hoe rekent men af met verspillingen, worden doorlooptijden verkort en wordt de productiviteit verhoogd? Dat zijn onderwerpen die in samenhang met Lean Production veel worden besproken.

Op zoek naar besparingsmogelijkheden is "Lean Management" een effectieve strategie gebleken waarmee de prestaties op het gebied van productie worden verhoogd en kosten worden gedrukt. Bij het begrip Lean Production betreft het geen zelfstandig concept, maar een filosofie die het elimineren van onnodige werkprocessen resp. het terugdringen van verspillingen in de productie door middel van een intelligentere organisatie nastreeft. Een filosofie die SSI SCHÄFER tot zijn principe heeft gemaakt.

Uitgaande van de vraag: Wat heeft de klant nodig? wordt gefocust op de implementatie van slanke structuren op basis van de Toyota-principes. Hierbij bestaat de centrale aanpak in de oriëntatie van waarden van het complete productiesysteem. De bereikte status wordt daarop continu gecontroleerd op optimalisaties.

Maar slechts weinigen weten wat lean en de ontwikkeling van slanke processen binnen de complete knowhow in werkelijkheid betekenen. SSI SCHÄFER weet het wel. Als toonaangevende aanbieder van systemen in de intralogistiek bieden wij oplossingen aan die voor een slanke productie noodzakelijk zijn. Ongeacht of het een grote of kleine onderneming of werkplaats betreft - wij vergroten uw efficiency.

Meer informatie en persoonlijk advies
Meer informatie en persoonlijk advies

Bel ons direct:

026 - 363 57 50

Wij denken graag met u mee!

Aanvraag per e-mail

Meer informatie
Meer informatie
  • Werkplaats- en bedrijfsinrichting>>PDF
  • Ergonomische Werkpleksystemen>>PDF
  • safe@work>>PDF

Select country

Close